eNemo Rabattkod

1 erbjudande

Med eNemo rabattkod får du upp till 30% rabatt på din beställning. Upp till 50% rabatt på mängder av varor från märken såsom Bosch, Electrolux, LG, Miele, Siemens och Samsung. eNemo erbjuder vitvaror, VVS produkter och hushållsapparater till riktigt bra priser! Fri frakt på din beställning och snabb leverans.

Visa mer

Dölj

Aktuella eNemo rabattkoder i June 2019

30%

30% rabatt på utvalda varor

Giltig tills vidare. Villkor ▾
Gäller på alla produkter som visas när du öppnar denna länk. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, tilläggstjänster eller prismatchningar.

Om eNemo

eNemo är en webbutik som säljer vitvaror, VVS produkter och hushållningsapparater till hela Sverige. Här erbjuder de gratis frakt, bekväma leveranser, trygga betalningar och bra priser. Dra nytta av en aktuell eNemo rabattkod på detta stora sortiment och gör trygga beställningar med bra köpvillkor. Butiken har ett tätt samarbete med alla ledande leverantörer, vilket betyder att de kan hjälpa till med snabba lösningar när det är nödvändigt.


Denna butik finns bara på nätet, så de kan erbjuda förmånliga priser, eftersom de inte behöver betala någon hyra eller löner till butikspersonal. Använd din gällande eNemo rabattkod om du vill köpa dina vitvaror och hushållsapparater till ett ännu längre pris. Här kan du alltid kontakta kundtjänst om du behöver hjälp med en offert, eller undrar vilken produkt som passar just dina behov.


Köp vitvaror med gällande eNemo rabattkod

Utforska sortimentet av kända kvalitetsvaror i kategorierna Diskmaskiner, Tvättmaskiner, Torktumlare, Torkskåp, Kylskåp, Frysar, Spisar, Mikrovågsugnar och Ugnar. Alla kategorier har gott om information och tips, vilket gör det enklare att välja rätt produkt. Här kan du exempelvis lära dig vilken ljudnivå som är acceptabel för diskmaskiner, hur man förstår olika energiklasser, och hur man kan lära sig att välja maskiner som inte förbrukar för mycket energi.


För att hitta rätt produkt kan du lätt applicera olika sökfilter, som Pris, Märke, Färg och Material, Energiklass, Vattenförbrukning, Ljudnivå, med flera. Sökträffarna går även att sortera enligt popularitet, recensioner, pris eller märke. I denna butik kan du shoppa i lugn och ro och använda din aktuella eNemo erbjudandekod på en ny diskmaskin eller tvättmaskin. Stora favoriter just nu är Bosch SMU46CB01S, Scandomestic SFO 3501 och Whirlpool WIO3O33DE, som just nu erbjuds med 44% rabatt.


Handla VVS produkter med aktuell rabattkod hos eNemo

I fläktavdelningen finns det ett väl organiserat sortiment med många olika slags fläktar, inom de olika kategorierna Bänkfläktar, Centralventilation, Frihängande köksfläktar, Takintegrerade köksfläktar, Underbyggnadsfläktar, Utdragbara köksfläktar, Vägghängda köksfläktar, samt Vajerhängda köksfläktar. Om du är osäker på vilken typ av fläkt som passar just dina behov, kan du ta hjälp av den vänliga kundsupporten.


Rabatt på hushållsapparater med eNemo rabattkod

I tillägg till vitvaror och VVS produkter, finns det ett stort urval av hushållsapparater i denna butik, som kaffemaskiner, juicemaskiner, grytor och stekpannor och köksredskap. Med en aktuell erbjudandekod hos eNemo kan man också köpa elektriska apparater inom skönhetsvård, så som rakapparater, hårklippare, hårtorkar, locktänger, personvågar, tandborstar och liknande produkter. Här finner du populära produkter från tillverkare som Braun, Sharp, Moccamaster, Thermex, Miele, Samsung, LG och Siemens.


Trygga leveranser och dedikerad kundtjänst

Beställningar levereras inom 2–5 arbetsdagar eller 4–10 arbetsdagar, beroende på vilken leveranstid som står på produkten vid köp. Det går också att välja tilläggstjänster som uppbärning, installation och bortforsling, som man kan spara mycket tid och energi på.


Kontakta kundtjänst via e-post, live chatt eller telefon om du har frågor angående din gällande eNemo rabattkod, en produkt eller leveranser, eller om det är något annat du behöver hjälp med. De besvarar 95% av alla telefonsamtal inom 30 sekunder, så du behöver inte vänta länge på assistens.


Gör så här för rabatt hos eNemo

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos eNemo.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!
Antal rabatter 1
Rabattkoder 1
Kampanjer 0
Bästa rabatten 30% rabatt på utvalda varor

Vill du ha nya eNemo rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.