Designonline Rabattkod

1 erbjudande

Designonline – inredningsbutiken på nätet med fokus på design!
Designonline såg ljuset för första gången år 2002 när företagets VD sadlade om till e-handelsbranschen. Han inriktade sig på design och inredning, och snart slog dörrarna upp till Designonline. Designonline har ambitionen att bara erbjuda det bästa inom design och därför är sortimentet noga genomtänkt och välsorterat. De vill skapa möjlighet för alla att handla unika produkter som man vanligtvis inte hittar vare sig på nätet eller i vanliga butiker. Vidare har Designonline sitt fokus på att sälja skandinavisk design och inredning. Och nu förstår vi att du vill skynda dig in på Designonlines webbshop, men ett bra tips är att först kika in på Gratislandet. Hos oss hittar du förmånliga rabattkoder och erbjudanden som garanterat kommer förbättra din shoppingupplevelse!

Visa mer

Dölj

Aktuella Designonline rabattkoder 2019

50 kr

Få en rabattkod med 50 kr rabatt

Giltig tills vidare. Gäller när du anmäler dig till butikens nyhetsbrev.

Om Designonline

Denna designbutik på nätet startades redan 2002 med en stark önskan att erbjuda alla möjligheten att köpa design- & inredningsprodukter, oavsett vart man bor någonstans. Idag har webbutiken kunder i över 70 länder, som använder sig av Designonline rabattkoder för att köpa skandinavisk design och inredning. Svenska kunder får fri frakt över 499 kronor, leverans på 1–3 arbetsdagar och 30 dagars öppet köp.


Här är produkter uppdelade i följande sektioner: Nyheter, Varumärken, Kök & Dukning, Inredningsdetaljer, Tyg & Textil, Mattor, Belysning, Tapet & Väggdekor, Möbler och Smycken & Mode. Du kan använda din aktuella Designonline rabattkod i samtliga sektioner. Det finns också separata avdelningar för Kampanjer och Inspiration.


Shoppa ny design med Designonline rabattkod

I nyhetssektionen ser du sortimentets nyaste produkter från välkända skandinaviska varumärken. Här kan du filtrera produkter enligt kategorier, varumärken, serier och färger, samt sortera produkterna enligt popularitet eller pris. Använd din Designonline rabattkod på nyheter från populära varumärken som Iittala, Rörstrand, Gense, Design House Stockholm, string och Menu.


Använd aktuella Designonline rabattkoder på inredningsdetaljer

Visst är det detaljerna som gör hemmet. På Designonline är det enkelt att utforska olika produktkategorier, som Ljusstakar & Ljuslyktor, Dekorationer, Förvaringskorgar, Badrumsartiklar, Doftljus & Doftpinnar, Speglar, Glaskonst, Tunnor & Papperskorgar och Juldekorationer. Oavsett om du är mest förtjust i doftljus, kaffekoppar, vinglas eller assietter, så är det njutbart att handla med Designonline rabattkoder. Här kan du hitta exklusiva produkter som inte är så lätt att hitta någon annanstans.


Smidig shoppingupplevelse med Designonline rabattkoder

När du har funnit en produkt som intresserar dig, kan du klicka på bilden för att komma till en dedikerad sida med detaljerad information. Där kan du se fler bilder, läsa en beskrivning, se generell info, samt fakta och skötselråd. Det kan vara bra att veta om det går att diska produkten i diskmaskin innan man använder sin Designonline rabattkod. På denna sidan ser du också hur många dagar det tar att leverera produkten och hur mycket frakt kommer att kosta inom Sverige.


Bli inspirerad av designbloggen

Ibland behöver man lite inspiration för att komma i stämning, och Inspiration-avdelningen på Designonline har gott om idéer och tips som kan man använda sig av. Här kan du läsa artiklar som Kökets Favoriter, Trender 2017, Underbar Retro, Skandinaviska Klassiker och Duka till vardag och fest. De har också gjort det enkelt att shoppa med aktuella Designonline rabattkoder, med hjälp av länkar i artiklarna, som går direkt till produkterna i webbutiken.


Leverans, Trygghet & Kundtjänst

Standard frakt för mindre produkter kostar 49 kronor inklusive moms. För större produkter som till exempel möbler tillkommer en kostnad på 299 kronor inklusive moms för frakt inom Sverige. Alla köp kommer med en generös ångerrätt på 30 dagar, istället för de obligatoriska 14 dagarna.


När du shoppar med Designonline rabattkoder kan du känna dig trygg, eftersom de bara använder sig av krypterade betalsystem. Designonlines säkerhet övervakas dygnet runt av det välrenommerade säkerhetsföretaget Symantec/Verisign. Om du har några frågor kan du kontakta kundservice via e-post eller telefon. De har öppet alla helgfria vardagar, måndag-fredag klockan 08.00 – 16.00.

Gör så här för rabatt hos Designonline

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Designonline.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Designonline rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.

Utgångna erbjudanden och rabattkoder

100 kr rabatt vid köp över 1000 kr Slutade gälla 28 april.
2601
200 kr rabatt vid köp över 2000 kr Slutade gälla 28 april.
2702
10% rabatt på hela din beställning Slutade gälla 25 mars.
2410
Få Valkea ljuslykta från Iittala på köpet Slutade gälla 31 jan.
1901
15% rabatt på hela din beställning Slutade gälla 26 aug.
8365
10% rabatt på hela din beställning Slutade gälla 6 juni.
0606
100 kr rabatt vid köp över 500 kr Slutade gälla 21 maj.
1805
300 kr rabatt vid köp över 2000 kr Slutade gälla 15 april.
30018
500 kr rabatt vid köp över 3000 kr Slutade gälla 15 april.
50018
100 kr rabatt vid köp över 700 kr Slutade gälla 2 april.
2021