Bakker Rabattkod

2 erbjudanden

Senaste Bakker rabattkod ger upp till 20% rabatt på beställningen. Bakker erbjuder ett stort sortiment av trädgårdsväxter, blomsterlökar, träd, frön, frukt- och grönsaksplantor. Förutom plantor av utmärkt kvalitet, har Bakker ett brett sortiment av tillbehör för din trädgård, terrass och balkong.

Visa mer

Dölj

Aktuella Bakker rabattkoder 2019

20%

20% rabatt på din beställning

Giltig tills vidare.
10%

10% rabatt på hela din beställning

Giltig tills vidare.

Om Bakker

Detta är en av Europas mest uppskattade trädgårdsspecialister på nätet, tack vare deras expertkunskap och stora sortiment av blomsterlökar, rosor, perenner, fröer och andra trädgårdsprodukter. Här kan du shoppa med din gällande Bakker rabattkod eller bara ta del av information och trädgårdsrelaterade guider, artiklar och videor. Utforska sortimentet via avdelningarna Blommor och växter, Frukt och grönsaker, Tillbehör, Specialerbjudande, Såhär gör du, Inspiration och Videor.

Bakker är det största postorderföretaget för trädgårdsprodukter i Europa, och det är ett miljövänligt företag som använder biologiskt nedbrytbara material i största möjligaste mån. När du shoppar blommor och växter med din aktuella rabattkod hos Bakker kan du lita på att det är ett miljömedvetet köp. De återvinner även så kallade oanvändbara material för att göra nya förpackningar, och använder endast återvunnet papper och papp.


Köp blomsterlökar och blomfröer med gällande Bakker rabattkod

I denna webbutik hittar du ett stort utbud av produkter som kan förvandla din trädgård, uteplats eller balkong till ett blomstrande litet paradis. Välj om du vill odla själv eller köp krukväxter. Här kan du använda din gällande Bakker rabattkod på ovanliga och vackra krukväxter, med allt från enkla kaktusar och blommande krukväxter till lättskötta suckulenter, tropiska orkidéer och trendiga hängväxter.


Det är smidigt att navigera utbudet av blommor och växter i kategorier som Blomfröer, Blomsterlökar, Blomsterpaket för rabatten, Hortensia, Inomhusväxter, Rododendron, Rosor, Trädgårdsväxter och Träd och buskar. Tack vare att det är så välsorterat kan du lätt hitta de produkter du vill köpa med din gällande erbjudandekod. Det går även att filtrera utbudet enligt kategorier, färg, blomningsperiod, olika typer av passande specifikationer, ljusbehov, max. växthöjd och pris.


Rabatt på växter med aktuella rabattkoder hos Bakker

Det råder ingen brist på inomhusväxter, träd, buskar eller trädgårdsväxter här, och det är sannolikt att du hittar något som passar dig perfekt. Navigera utbudet med din aktuella rabattkod hos Bakker och utforska inomhusväxter i kategorier som Blommande inomhusväxter, Gröna inomhusväxter, Hängväxter, Stora inomhusväxter, Bonsai, Ananasväxter, Kaktusar och suckulenter samt Orkidéer.


Blommande inomhusväxter lyser upp hemmet med fantastiska blommor i vackra färger, medan kaktusar är en favorit för de som föredrar väldigt lättskötta växter som knappt behöver någon uppmärksamhet. Detta stora sortiment har något som passar alla personligheter och stilar.


Handla grönsaksfröer med erbjudandekod

Här hittar du även ett brett sortiment av frön för grönsaker, örter och blommor av mycket god kvalitet. Frön som du handlar här producerar generösa skördar av nyttiga grönsaker, smakrika örter och vackra blommor. Vad sägs om ätbara blommor? En sallad med färgglada blommor eller en liten skål med friterade blommor som snacks är något som garanterat imponerar på middagsgästerna. Det finns även fröer i kategorier som Annueller, Blomstermix, Fuseables, Klätterväxter, samt blommor för Terrass och Veranda.


Kundtjänst

Frakt kostar 79 kronor och leveranstid varierar beroende på säsong och beställning. Om du har några problem eller frågor angående frakt, leveranser, rabattkoder, utbud eller annat, kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. De finns tillgängliga måndag – torsdag klockan 08.30 – 17.00 och fredagar klockan 08.30 - 16.00. I avdelningen med vanliga frågor kan man också hitta svar på generella frågor. 

Gör så här för rabatt hos Bakker

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Bakker.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Bakker rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.