Apotea Rabattkod

1 erbjudande

  • Väldigt bra priser och rabatter

  • Blixtsnabba leveranser

  • Fri frakt på alla ordrar

Senaste Apotea rabattkod ger upp till 15% rabatt. Apotea är ett nätapotek med full fokus på att underlätta vardagen för sina kunder. Få upp till 40% rabatt på kampanjvaror. Alltid fri frakt på din beställning. Här hittar du alla giltiga Apotea rabattkoder som finns just nu. Passa på att shoppa med rabatter som upp till 10% rabatt på hela köpet eller 40% rabatt på utvalda kampanjvaror. Apotea är Sveriges största nätapotek av flera anledningar. Nästan alltid billigast, supersnabba leveranser och med tillstånd av läkemedelsverket gör Apotea till det självklara valet för allt inom hälsa och vård. Alltid fri frakt på din beställning.

Visa mer

Dölj

Aktuella Apotea rabattkoder 2019

40%

Kampanjvaror hos Apotea - upp till 40% rabatt på utvalda produkter

Giltig tills vidare.

Om Apotea

Apotea.se är det första fullskaliga apoteket i Sverige som inte har någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Den här webbutiken har Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek med ett komplett sortiment av både receptbelagda och receptfria läkemedel. Med en gällande Apotea rabattkod kan du även köpa produkter för främjad hälsa, bättre hudvård, tandvård, samt näringstillskott och andra hälsoprodukter. Sammanlagt finns det över 12’000 artiklar i denna webbutik.


Här kan du utforska det stora utbudet via kategorierna Allergi, Ansikte, Bett och Stick, Djur, Feber och Värk, Förkylning, Förälder och Barn, Hjälpmedel och Tillbehör, Hud och Hår, Händer och Fötter, Intim, Kosttillskott, Mage och Tarm, Mat och Dryck, Mun & Tänder, Reseförpackningar, Sex och Lust, Sluta Röka, Smink, Sår, Träning och Vikt, Tvätt och Städ, Vitaminer och Mineraler samt Ögon och Öron. Med en aktuell Apotea rabattkod kan du få nedsatt pris på produkter från populära varumärken och snabb leverans.


Köp läkemedel med en gällande Apotea rabattkod

Det här är en butik för de som vill köpa mediciner, vårdprodukter och läkemedel till rabatterat pris. Hos Apotea finns det även ett stort utbud av allergimediciner, med allergitabletter och sprayer som hjälper mot pälsdjursallergi, nästäppa, matöverkänslighet och pollenallergi. De har även tabletter för åksjuka.


Använd din aktuella Apotea rabattkod på populära varumärken som ACO, Apolosophy, Beet It, Biosan, Braun, Bodyfun, Bulldog, Canesten, Cetaphil, Estelle & Thild, Eucerin, Flux, Freestyle, GAIA, iChoc, IDUN Minerals, La Roche-Posay, Lumene, Löwengrip Care & Color, MAM, MittVal, Nicotinell, Nivea, Ombar, Oral-B, Weleda, Vichy och Yokebe. Här kan du surfa runt i lugn och ro i en trygg miljö och hitta produkter som passar dina behov och preferenser.


Rabatt på hälso- och viktprodukter med aktuell Apotek Hjärtat rabattkod

På Apotea finns det som sagt mycket att välja på om man vill investera i sin hälsa, sitt utseende och sitt välmående. I kategorin Träning och Vikt kan man välja mellan olika produkter som finns till för de som vill gå ner i vikt och för de som tränar regelbundet.


Under Måltidsersättare finns det pulver och bars och under Viktkontroll hittar du storsäljaren XL-Medical. Här kan du använda din gällande Apotea rabattkod i samtliga kategorier: Aminosyror, Bars, Energitillskott, Måltidsersättare, Protein, Sportskador, Träningstillbehör, Viktkontroll, Viktökning samt Återhämtning.


När du väljer din kategori kan du också förfina din sökning med filter som Varumärke, Verksamt Ämne, Beredningsform, Barn eller Vuxen och Egenskaper, samt sortera enligt Popularitet, Namn, Pris, Nyheter, och så vidare. Detta resulterar i en behaglig, smidig och enkel shoppingupplevelse som gör det till en njutning att handla med en gällande Apotea rabattkod.


Bra kundtjänst

Här förekommer trygg e-handel med säkerhetsprotokoll och den senaste krypteringsteknologin. Betala säkert med kort, internetbank eller avgiftsfri faktura. Normalt ligger leveranstiden på 1–2 vardagar och beställningar som görs med gällande Apotea rabattkod skickas antingen till vald hemadress eller ombud. Här erbjuds olika fraktmetoder, vilket är bra, efter det ger kunden möjligheten välja själv.


Om du har några frågor kan du kontakta kundtjänst via e-post, live chatt eller telefon. Teamet består av farmaceuter och egenvårdsrådgivare. De finns tillgängliga på vardagar mellan klockan 9.00 – 17.00 (det är lunchstängt mellan klockan 12.00 – 13.00). E-post besvaras vanligtvis inom 24 timmar.

Gör så här för rabatt hos Apotea

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Apotea.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Apotea rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.