Animail Rabattkod

5 erbjudanden

  • Leverans på 1-3 dagar

  • Väldigt bra erbjudanden

  • Professionell rådgivning

Animail är Sveriges största djuraffär och har ett otroligt stort fodersortiment där du finner precis det du behöver för ditt husdjur. Ja, på Animail finns allt du kan tänkas behöva – allt från foder, hundpåsar, djurleksaker, kosttillskott, kläder och hygienartiklar. Allt du beställer får du även snabbt och enkelt hemlevererat till din dörr. Den bästa butiken för ditt husdjur med andra ord – om djuret själv får välja. Animail är även certifierad av Trygg e-handel vilket är en säkerhet för konsumenter då butiker med ett sådant certifikat ställer höga krav på sin webbutik och har en otroligt hög service. Med detta sagt är det bara att välja en av våra fantastiska koder och börja shoppa!

Visa mer

Dölj

Aktuella Animail rabattkoder 2019

10%

10% rabatt på hela beställningen

Giltig tills vidare. Endast nya kunder. Villkor ▾
Kan ej kombineras med andra rabatter.
Kampanj

Aktuella kampanjer hos Animail - upp till 60% rabatt

Giltig tills vidare.
Kampanj

Erbjudanden på kattmat, leksaker & tillbehör - 20-60% rabatt

Giltig tills vidare.
REA

Upp till 30% rabatt på produkter för smådjur

Giltig tills vidare.
Fri frakt

Fri frakt hos Animail vid köp över 1000 kr

Giltig tills vidare.

Om Animail

Denna djuraffär på nätet har Sveriges största fodersortiment och erbjuder hemleverans inom 1–3 dagar, direkt fram till dörren. Här finns det du behöver till dina husdjur, oavsett om du är privatperson, veterinär eller uppfödare. Ta del av fri frakt över 1000 kronor och 30 dagars öppet köp.


Webbutiken erbjuder smidig navigering och certifierad trygg e-handel. Utforska det breda utbudet med sektioner som Hund, Katt, Smådjur, Fågel, Fisk, Reptil, Märken och Veterinärfoder och använd din aktuella Animail rabattkod som du behagar. I avdelningarna finner du allt du behöver för att ta väl hand om ditt husdjur, som foder och godis, leksaker och koppel samt vård- och hygienprodukter.


Köp djurfoder med aktuella Animail rabattkoder

Om du är hundägare kommer du att uppskatta kategorier som Kampanjer, Nyheter, Hundfoder, Hundpåsar, Tuggben & Godis, Kosttillskott, Hundleksaker, Träning, Burar & Transport, Sovplats, Hundkläder, Koppel & Halsband, Matplats, Vård & Hälsa, Hud- & Pälsvård och Städ & Hygien. De dedikerade kampanjerna är listade högst upp, så det är enkelt att hitta fram till de mest rabatterade produkterna.


När du klickar på en underkategori, till exempel torrfoder, kan du sortera produkterna enligt Rasstorlek, Smak, Hund, Användning, Indikation, Djur, Ålder, Konsistens, Nettovikt, Pris och Varumärke. Varje produkt har en väldigt detaljerad sida, med recensioner, beskrivning, innehållsförteckning och näringsinformation, så du kan undersöka innehållet ordentligt och se till att du använder din Animail rabattkod till precis det din hund behöver. Det samma gäller alla andra typer av djurfoder.


Kampanjer, erbjudandekoder & outlet

På Animail ger de sina kunder gott värde för pengarna med hjälp av kampanjer, erbjudandekoder och en outlet. I outleten finns det rabatterade produkter inom olika kategorier, som till exempel Applaws Dog Adult Light Chicken 2kg, Hurtta Outdoors Active Sele Körsbär 100-120cm och ett brunt ZZ Läderkoppel med rund mässinghake 6 mm x 180 cm. Som uppfödare kan man också registrera sig, få extra rabatter och produktpaket till lägre priser.


Lätt att shoppa med Animail rabattkod

Det här är en väl utformad webbutik med en stadig fokus på kvalité och transparens, vilket passar den medvetna djurägaren väldigt bra. Här är det också smidigt att navigera tack vare den tydliga katalogiseringen.


Om du väljer att navigera enligt varumärken får du en kort introduktion till vad tillverkaren fokuserar på, vart de befinner sig och annan hjälpsam information. Med en gällande Animail rabattkod kan du köpa populära produkter till rabatterade priser.


Kundtjänst & Leverans

Leveranstider ligger vanligtvis mellan 1–3 vardagar, men du kan välja expresshantering till en kostnad av 49 kronor, så skickas paketet ut inom 24 timmar efter att du har gjort din beställning. Var god notera att detta endast gäller på vardagar. Du får fri frakt på beställningar över 1000 kronor och 30 dagars öppet köp när du handlar med din Animail rabattkod.


Om man har några frågor kan man kontakta kundtjänst via telefon måndag-torsdag 09.00-12.00 och 15.00-17.00, samt på fredag förmiddag mellan 09.00-12.00. Det går också att sända e-post eller skicka ett meddelande via Facebook. Webbutiken har även en sektion för vanliga frågor där du kan hitta hjälpsam information. 

Gör så här för rabatt hos Animail

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera koden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Animail.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, anger du rabattkoden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Vill du ha nya Animail rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.

Utgångna erbjudanden och rabattkoder

10% rabatt på alla produkter från Kong Slutade gälla 16 maj.
kongrabatt
10% rabatt på alla produkter från Metizo Dezign Slutade gälla 30 april.
metizo10
10% rabatt på alla flossleksaker Slutade gälla 7 april.
floss10
20% rabatt på all kattsand från Compact Care Slutade gälla 24 mars.
compactcare20
10% rabatt på hela din beställning Slutade gälla 6 juni.
Sverige10
15% rabatt på allt godis Slutade gälla 2 april.
påsk15
15% rabatt på allt godis Slutade gälla 14 feb.
LOVE18
20% rabatt på alla hund- & kattleksaker Slutade gälla 1 nov.
bus20