Animail Rabattkod Maj 2020

  • 5 rabatter just nu

  • Väldigt bra erbjudanden

Senaste Animail rabattkod ger dig upp till 10% rabatt. REA med upp till 50% rabatt på foder och djurtillbehör. Animail är Sveriges största djuraffär och har ett otroligt stort fodersortiment där du finner precis det du behöver för ditt husdjur. Ja, på Animail finns allt du kan tänkas behöva – allt från foder, hundpåsar, djurleksaker, kosttillskott, kläder och hygienartiklar. Med detta sagt är det bara att välja en av alla kampanjkoder eller erbjudanden till Animail och börja shoppa med rabatt!

Visa mer

Dölj

Spara

Aktuella kampanjer - upp till 50% rabatt hos Animail

Giltig tills vidare
REA

Kampanjvaror för hund - upp till 40% rabatt

Giltig tills vidare
Kampanj

10-30% rabatt på kattmat, leksaker & tillbehör

Giltig tills vidare
Spara

Upp till 30% rabatt på produkter för smådjur & gnagare

Giltig tills vidare
Fri frakt

Få fri frakt hos Animail när du handlar för minst 500 kr

Giltig tills vidare

Om Animail

Denna djuraffär på nätet har Sveriges största fodersortiment och erbjuder hemleverans inom 1–3 dagar, direkt fram till dörren. Här finns det du behöver till dina husdjur, oavsett om du är privatperson, veterinär eller uppfödare.

Webbutiken erbjuder smidig navigering och certifierad trygg e-handel. Utforska det breda utbudet med sektioner som Hund, Katt, Smådjur, Fågel, Fisk, Reptil, Märken och Veterinärfoder och använd din aktuella Animail rabattkod som du behagar. I avdelningarna finner du allt du behöver för att ta väl hand om ditt husdjur, som foder och godis, leksaker och koppel samt vård- och hygienprodukter.


Köp djurfoder med aktuell rabattkod

Om du är hundägare kommer du att uppskatta kategorier som Kampanjer, Nyheter, Hundfoder, Hundpåsar, Tuggben & Godis, Kosttillskott, Hundleksaker, Träning, Burar & Transport, Sovplats, Hundkläder, Koppel & Halsband, Matplats, Vård & Hälsa, Hud- & Pälsvård och Städ & Hygien. De dedikerade kampanjerna är listade högst upp, så det är enkelt att hitta fram till de mest rabatterade produkterna.


När du klickar på en underkategori, till exempel torrfoder, kan du sortera produkterna enligt Rasstorlek, Smak, Hund, Användning, Indikation, Djur, Ålder, Konsistens, Nettovikt, Pris och Varumärke. Varje produkt har en väldigt detaljerad sida, med recensioner, beskrivning, innehållsförteckning och näringsinformation, så du kan undersöka innehållet ordentligt och se till att du använder din rabattkod till precis det din hund behöver. Det samma gäller alla andra typer av djurfoder.


Erbjudanden, kampanjkoder & outlet

På Animail ger de sina kunder gott värde för pengarna med hjälp av erbjudanden, kampanjkoder och en outlet. I outleten finns det rabatterade produkter inom olika kategorier, som till exempel Applaws Dog Adult Light Chicken 2kg, Hurtta Outdoors Active Sele Körsbär 100-120cm och ett brunt ZZ Läderkoppel med rund mässinghake 6 mm x 180 cm. Som uppfödare kan man också registrera sig, få extra rabatter och produktpaket till lägre priser.


Lätt att shoppa med Animail rabattkod

Det här är en väl utformad webbutik med en stadig fokus på kvalité och transparens, vilket passar den medvetna djurägaren väldigt bra. Här är det också smidigt att navigera tack vare den tydliga katalogiseringen.


Om du väljer att navigera enligt varumärken får du en kort introduktion till vad tillverkaren fokuserar på, vart de befinner sig och annan hjälpsam information. Med en gällande Animail rabattkod kan du köpa populära produkter till rabatterade priser.


Kundtjänst & Leverans

Leveranstider ligger vanligtvis mellan 1–3 vardagar, men du kan välja expresshantering till en kostnad av 49 kronor, så skickas paketet ut inom 24 timmar efter att du har gjort din beställning. Var god notera att detta endast gäller på vardagar. Du får fri frakt på beställningar över 500  kronor och 30 dagars öppet köp när du handlar med din Animail kampanjkod.


Om man har några frågor kan man kontakta kundtjänst via telefon måndag-torsdag 09.00-12.00 och 15.00-17.00, samt på fredag förmiddag mellan 09.00-12.00. Det går också att sända e-post eller skicka ett meddelande via Facebook. Webbutiken har även en sektion för vanliga frågor där du kan hitta hjälpsam information. 

Hur använder jag rabattkoder på Animail?

  1. Klicka på "Visa Rabattkod" eller "Visa Erbjudande" vid det erbjudande du vill nyttja.
  2. Kopiera rabattkoden i rutan som dyker upp. Klicka dig vidare till butikens hemsida.
  3. Lägg de produkter du vill köpa i varukorgen hos Animail.
  4. Gå sedan till kassan/checkout.
  5. I fältet för rabattkod, skriver du eller klistrar in koden du hittade här på Gratislandet och aktiverar rabatten. Klart!

Omdöme

4.625
8
Antal rabatter 5
Kampanjer 5
Bästa rabatten Aktuella kampanjer - upp till 50% rabatt hos Animail

Vill du ha nya Animail rabattkoder?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig en rabattkod igen.