Vitaminbutiken Kenkou Rabattkod

4 erbjudanden | Mer om Vitaminbutiken Kenkou

Ny Vitaminbutiken rabattkod ger dig upp till 30% rabatt på beställningen. Vitaminbutiken har ett av Sveriges bredaste sortiment av hälsokost och kosttillskott. Du får fri frakt när du handlar för minst 500 kr. Läs mer om Vitaminbutiken Kenkou

Aktuella Vitaminbutiken Kenkou rabattkoder Mars 2019

 Verifierad
20% rabatt på hela beställningen + gratis multivitamintabletterRabattkoden giltig tills vidare.
derma
Visa Rabattkod
 Verifierad
20% rabatt på hela din beställningRabattkoden giltig tills vidare.
byfoot
Visa Rabattkod
Superrea - upp till 50% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Fri frakt hos Vitaminbutiken på köp över 500 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

30% rabatt på hela din beställningRabattkoden slutade gälla 2 jan.
laddaupp

Om Vitaminbutiken Kenko

Hos Vitaminbutiken hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment av hälsokost på nätet. Här finns det hälsokostprodukter från Lamberts med allt från vitaminer, mineraler och kosttillskott, till aminosyror, örter och speciella framtagna tillskott för specifika näringsändamål. Använd din gällande Vitaminbutiken rabattkod på produkter som passar dina behov. Denna hälsokostbutik på nätet strävar att erbjuda den högsta kvalitén som finns med sina produkter.


Om du har några frågor kan du vända dig till Vitaminbutikens hälsorådgivare för tips och information. Utforska det stora sortimentet av produkter inom egenvård, som kan bidra till en bättre hälsa och ett högre välbefinnande. Här kan du köpa produkter till rabatterade priser med din aktuella rabattkod hos Vitaminbutiken och ta del av vissa speciella hälsoprodukter, som inte går att köpa i vanliga hälsokostaffärer. Sortimentet är uppdelat i både produktkategorier och produktområden för att underlätta shoppingupplevelsen.


Handla vitaminer och mineraler med gällande rabattkod

I denna hälsobutik finns det produkter i kategorier som Näringsrika livsmedel, Aminosyror, Antioxidanter, Mineraler, Vitaminer, Multivitamin och mineraler, Flytande kosttillskott, Omega Oljor, Växtbaserade tillskott, Kosttillskott för djur, Fertilitets vitaminer, med mera. En gällande Vitaminbutiken rabattkod kan användas i alla olika butikssektioner. Det breda sortimentet är väl organiserat i flera nivåer av underkategorier, vilket gör det lätt att hitta rätt produkter.


Om man inte är säker på vad det är man behöver, kan man också navigera sig fram via produktområden, som exempelvis Åldrande, Skelett, Blodcirkulationen, Energi och Vitalitet, Ögon och Syn, Hår, Hjärta och Kärl, Afrodisiaka eller Förkylning. Produktsidorna är väldigt utförliga, med en komplett innehållsförteckning och detaljerad produktinformation.


Köp hälsokost med aktuell Vitaminbutiken rabattkod

Här går det även att få rabatt på Manuka honung, Stevia sötningsmedel och ekologiska kokosoljor med en aktuell rabattkod. Vitaminbutiken har ett specialpris på Mount Somers manukahonung, som är känd för sin goda smak och speciella hälsosamma egenskaper.


Sortimentet inkluderar även omega oljor, som Omega-3, Omega-6 och Omega3-6-7-allt-i-en. Dra nytta av ett bättre pris med en erbjudandekod på alternativ som Dermacura Rejuvaderm - Skin Repair fuktkräm för huden 100ml (för torr hud vid eksem, dermatit & psoriasis), Omega 3-6-9 Fiskolja med gurkört & olivolja + Vitamin D - 1200mg (120 kapslar) och Linfröolja 1000mg (Linfrön / Linfrö omega 3 kosttillskott) (90 kapslar).


Rabatt på sport- & träningstillskott

För de aktiva människorna finns det en sektion med sport- & träningstillskott, med en blandning av energidryckspulver, sport shakers, proteinpulver, näringsbarer och viktiga mineral- & vitaminkomplex. Använd din gällande Vitaminbutiken rabattkod på produkter som kan förbättra din muskelmassa, styrka och uthållning för att få mer ut av din träning.


Dedikerad kundtjänst med hälsorådgivare

Kundtjänst finns tillgänglig via SMS, e-post och telefon. De har öppet måndag – fredag klockan 09.00 – 14.00. De hjälper gärna till med svar angående beställningar, gällande Vitaminbutiken rabattkoder, frakt, leveranser, produktinformation och tips.


Varor som finns i lager skickas normalt inom en arbetsdag. Om beställningen inkluderar en vara som måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre, men då får du information om det. Paketen skickas som första klass brev och levereras av Posten. Frakt kostar endast 29 kronor inom Sverige, oavsett storlek eller vikt på paketet. Beställningar på över 500 kronor kommer med gratis frakt.