Ur & Penn Rabattkod

Senaste Ur&Penn rabattkod ger dig upp till 15% rabatt eller fri frakt på ditt köp. Du får upp till 70% rabatt på smycken. Ur och Penn erbjuder ett brett sortiment av klockor och modeaccessoarer.

Aktuella Ur&Penn rabattkoder Augusti 2017

 Verifierad
 Endast på Gratislandet
10% rabatt på hela din beställning (även REA)Rabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller ej på presentkort/försäkringar.
ISLAND
Visa Rabattkod
Fri frakt vid köp över 499 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Ur&Penn Outlet - upp till 70% rabatt på smycken & bijouterierGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
REA på klockor - upp till 70% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

Fri frakt på alla beställningarRabattkoden slutade gälla 23 april.
FF16
Visa Rabattkod
15% rabatt på alla klockor från RegalRabattkoden slutade gälla 9 april.
action
Visa Rabattkod
Rabattkoder från liknande butiker
Rabattkoder från populära butiker
Gillar du också Ur&Penn rabatt?
Fungerar inte en kod?
Tipsa oss

Shoppa smartare hos Ur&Penn med rabattkoder!
När det kommer till shopping av smycken och klockor är det alltid lättast att shoppa online, eftersom att utbudet blir så mycket större. Och om det är någon butik som verkligen kan erbjuda sina kunder ett stort och varierande utbud till rätt priser så är det Ur&Penn! Men innan du tar dig till deras hemsida för att shoppa loss bland allt glitter, är ett smart tips att först ta med dig en rabattkod eller kampanjkod från oss på Gratislandet. Vare sig du letar efter fri frakt, 10% på din beställning eller rea på klockor med upp till 70% rabatt, kan du hitta ett erbjudande som faller dig i smaken här hos oss på Gratislandet. Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer och på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Ur & Penn – snygga smycken och klockor till bra priser!
Ur&Penn grundades redan år 1943 av Erling Persson och då blev en enkel röd julstjärna i papper den första säljsuccén. Sedan dess har företaget vandrat från försäljning av den populära kulpennan som under 50-talets Sverige var en stor nyhet, till att vara den första butiken som valde att börja sälja klockor från ett då okänt märke från Japan. Men det var inte förrän år 1974 som själva namnet Ur&Penn kom till. I dag har Ur&Penn lagt sitt fokus på den nordiska marknaden, med inriktning på snygga klockor och moderiktiga accessoarer. Ur &Penn har växt till en stark kedja med 300 butiker i Norden, vilket gör företaget till den enskilt största aktören på den svenska klockmarknaden.

Läs Mer