TT-Line Rabattkod

13 erbjudanden | Mer om TT-Line

Senaste TT-Line rabattkod ger upp till 600 kr rabatt. Med en annan kampanjkod kan du få upp till 20% rabatt på hytt och överfart med TT-Line till Tyskland. Snabbt, smidigt och billigt till Europa. Läs mer om TT-Line

Aktuella TT-Line rabattkoder Mars 2019

Upp till 36% returrabatt till Trelleborg & Rostock - från 730 kr t/r + 25% rabatt på hytterRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Välj "TT-Line Retur Rabatt" vid onlinebokning. Gäller personbil (max 6 m), och 1 person. Går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden.
SMARET
Visa Rabattkod
Travemünde t/r - rabatterat pris från 890 krGiltig tills vidare. Villkor
Gäller dag- och nattavgång, t/r med Premium/Comfort fartyg Trelleborg-Travemünde. Gäller för 5 personer inkl. personbil/husbil/bil/släp (max 9 meter).
Visa Erbjudande
Aktuella erbjudanden hos TT-Line - få rabatt på resorGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Rundresa Swinoujscie & Rostock - med bil inkl. hytt och hotell - från 1195 kr/persRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Färjeöverfart med utresa Trelleborg-Swinoujscie. Returresa Rostock-Trelleborg för 2 vuxna inklusive bil upp till 6 m. Obs, på tisdagar och söndagar sker utresan från Trelleborg- Rostock och hemresan från Swinoujscie-Trelleborg. 1 övernattning i dubbelrum på Hampton by Hilton in Swinoujscie inkl. frukost + 1 övernattning i dubbelrum på Penta Hotel i Rostock inkl. frukost.
TTPHTP
Visa Rabattkod
Rundresa Travemünde & Rostock t/r - med bil inkl. hytt och hotell - från 1350 kr/persRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Färjeöverfart med utresa Trelleborg-Travemünde nattavgång. Returresa Rostock-Trelleborg dagavgång för 2 vuxna inklusive bil (max 6 m). Dubbelhytt med havsutsikt ingår tur & retur. 1 övernattning i dubbelrum på Hotel Vier Jahreszeiten i Lübeck inkl. frukost + 1 övernattning i dubbelrum på Penta Hotel i Rostock inkl. frukost.
TTLVRP
Visa Rabattkod
Hotell i Lübeck inkl. färjeöverfart med bil & hytt för 2 personerRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Färjeöverfart t/r kvällsavgång Trelleborg-Travemünde för två personer inklusive bil (max 6 m). Gäller 1 övernattning i dubbelrum på Hotel VierJahresZeiten i Lübeck inklusive frukost.
TTLVIE
Visa Rabattkod
Swinoujscie t/r - upp till 5 personer och bil - rabatterat pris från 2250 krRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller för upp till 5 personer med bil.
TTRTS5
Visa Rabattkod
Swinoujscie t/r - 4 personer och bil, inkl. hytt - rabatterat pris från 2850 krRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller för 4 personer med bil (max 6 meter) och hytt t/r.
TRTS4C
Visa Rabattkod
Trelleborg/Travemünde t/r - pris från 890 kr + 25% rabatt på hytterGiltig tills vidare. Villkor
Tur och retur biljett med Premium/Comfort fartyg. Inklusive 5 personer med personbil/husbil/bil/släp max 9 meter.
Visa Erbjudande
Swinoujscie t/r - 2 personer och bil, inkl. hytt - rabatterat pris från 2155 krRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller för 2 personer med bil (max 6 meter) och hytt t/r.
TRTS2C
Visa Rabattkod
2 för 1 på överfart för motorcyklar - rabatterat pris från 350 krRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller enkel resa för 2 MC och 1-2 vuxna per motorcykel, inkl. miljöskyddstillägget.
TMCRED
Visa Rabattkod
Swinoujscie t/r - 1 person och bil - rabatterat pris från 1440 krRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller för 1 person med bil (max 6 meter) t/r.
TTRTS1
Visa Rabattkod
Se alla hotellerbjudanden hos TT-LineGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Om TT-Line

Hos TT-Line kan du boka resor med färjor till olika länder. Från Trelleborg i södra Sverige kan du njuta av en resa till Travemünde och Rostock i norra Tyskland och Świnoujście i Polen. Detta rederi har skapat en förbindelse mellan hamnar i Polen och Sveriges viktigaste färjehamn Trelleborg, så med en gällande TT-Line rabattkod kan du få rabatt på resor och upptäcka nya delar av världen.


På denna sida kan du boka resor och hotell, ta del av erbjudanden och hitta en kort eller lång semester som passar dig perfekt. Navigera dig fram i avdelningarna Tider och Priser, Kortresor, Aktuella erbjudanden, Ombord, Praktiskt och Hotell. När du bokar online med en aktuell rabattkod sparar du också 140 kronor i serviceavgift.


Boka färja med gällande TT-Line rabattkod

Här pågår det ständigt erbjudanden, med paketpriser och rabatter på olika typer av upplevelser. Vad sägs om Femstjärnigt hotell vid den polska Östersjökusten inkl. halvpension eller En natt på 5-stjärnigt hotell för 2 samt färjeöverfart med hytt & bil? I hotellpaketen ingår det ofta färjeöverfart, hytt med havsutsikt, en voucher för en flaska champagne och hotellboende inklusive frukost. Dessa erbjudanden finns bara tillgängliga i några dagar så länge det finns biljetter kvar, så det gäller att man bokar i tid.


Det finns också shoppingresor till Travemünde och Lübeck, där den svenska kronan just nu ger mer för pengarna. Med detta paket tillbringar man två kvällar och nätter på ett fartyg i Östersjön, men det finns också en kortare ”lillshopping tur”, för de som bara vill resa över dagen. Med en aktuell erbjudandekod hos TT-Line har du möjlighet att få ett ännu bättre pris på din resa.


Res med färja till Tyskland och Polen

I tillägg till shoppingresor finns det också några andra kortresor att välja på med en aktuell TT-Line rabattkod. För de som vill njuta, koppla av, äta och dricka gott, finns alternativet ”Minisemester till havs”. Det finns också en familjekryssning, med uppträden ombord och tävlingar som engagerar hela familjen. Ombord finns det också ett hälsocenter, en biograf och möjligheter till både avkoppling och shopping.


Rederiets sex fartyg heter Peter Pan, Nils Holgerson, Robin Hood, Nils Dacke, Tom Sawyer och Huckleberry Finn. Varje år har de över 600’000 passagerare och är marknadsledande inom direkttrafik mellan Sverige, Tyskland och Polen. Här har de gott om erfarenhet inom branschen och passion för att erbjuda tillfredställande, underhållande och avkopplande resor.


Boka hotell med rabattkod hos TT-Line

På denna sida finns det en avdelning dedikerad åt hotell i Rostock, Berlin, Lubeck, Swinoujcie, Szczecin, Malmö, Stockholm, Lund, Trelleborg, med mera. Med en aktuell erbjudandekod kan du få rabatterat pris på både resor och hotellrum. Det är enkelt att skapa sökningar med några få klick när man bokar online, och när man bokar både hotell och resa på samma gång kan man ofta spara pengar.


Kundtjänst

Det finns gott om information på sidan gällande bokningar, resor, passagerarrättigheter, aktuella rabattkoder med mera. Om man behöver ytterligare hjälp finns det ett kontaktformulär som man kan använda för att kontakta kundtjänst. De hanterar förfrågningar måndag – fredag mellan klockan 08.00 – 18.00.