Tirendo Rabattkod

Senaste Tirendo rabattkod ger dig 3% rabatt på beställningen. Hos Tirendo hittar du däck och fälgar till låga priser. Sommar- och vinterdäck från välkända märken och tillverkare. Du får fri frakt och fri retur och du har alltid 30 dagars ångerrätt. Tirendo erbjuder även fri frakt till deras verkstadspartners.

Aktuella Tirendo rabattkoder Juli 2017

Billiga däck från endast 400 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Fri frakt hos Tirendo på däck och fälgGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Rabattkoder från liknande butiker
Rabattkoder från populära butiker
Gillar du också Tirendo rabatt?
Fungerar inte en kod?
Tipsa oss

Handla från Tirendo med rabattkoder!
Det kostar att ta hand om sin bil, men det är faktiskt helt värt det eftersom du förebygger olyckor och skador på bilen genom att underhålla den. En viktig detalj på bilen är att däcken fungerar som de ska, och för att få rätt guide till bra däck bör du klicka dig in på Tirendo.se. Där hittar du däck online och får en service som gör att ditt köp av däck blir enkelt och smidigt. Glöm dock inte att besöka Gratislandet innan du köper dina däck! Du kan nämligen göra affären lite roligare med rabattkoder och erbjudanden som ger dig upp till 30% rabatt och fri frakt. Inte dumt va? Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Tirendo – din däckspecialist online!
Tirendo är ett europeiskt internetföretag som säljer däck online. Deras arbetslag är fullt av erfarna däckspecialister och experter från industrin som mer än gärna guidar dig till rätt däck. Eftersom bildäck är någonting som behöver bytas minst en gång om året, från vinterdäck till sommardäck och sen tillbaka igen, är det också ett bra tillfälle att se över hur dina däck mår! Och upptäcker du att nya däck behövs är det himla smart att använda dig av Tirendos expertis. Glöm bara inte att besöka Gratislandet innan du genomför dina köp, så märker du snart vilket fynd du kan göra!

Läs Mer