Tidningskungen Rabattkod

5 erbjudanden | Mer om Tidningskungen

Med Tidningskungen rabattkod får du 10% rabatt eller fina gåvor på köpet - helt utan extra kostnad. Upp till 90% rabatt på tidningar och prenumerationer hos Tidningskungen. Alltid fri frakt och inga bindningstider. Läs mer om Tidningskungen

Aktuella Tidningskungen rabattkoder September 2017

Få ett presentkort på en prenumeration värde upp till 165 krRabattkoden giltig tills vidare.Gäller vid köp av valfri prenumeration.
IPKUND
Visa Rabattkod
5% rabatt på ditt första köpRabattkoden giltig tills vidare.Endast nya kunder. Gäller på köp med kortbetalning.
TK5P
Visa Rabattkod
Upp till 90% rabatt på prenumerationerGiltig tills vidare.Alla tidningar till kampanjpris hos Tidningskungen
Visa Erbjudande
Upp till 70% rabatt på tidningar för barnGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Fri frakt på tidningar hos TidningskungenGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

Få ett presentkort på en prenumeration värde upp till 207 krRabattkoden slutade gälla 17 sep.Gäller vid köp av valfri prenumeration.
Helg

Om Tidningskungen

Sedan 2001 i hela Norden!
Tidningskungen har funnits sedan år 2001 och finns numera i hela Norden. De erbjuder tidningar för alla åldrar, alla intressen och i alla prisklasser.
Tidningskungen är dominerande på marknaden när det kommer till prenumerationer av tidningar, och en av anledningarna till detta är deras stora utbud och goda service. En tidningsprenumeration är perfekt att ge bort som present eftersom den varar i flera månader eller kanske till och med ett år. Den där fantastiska känslan som infinner sig när din favorittidning dunsar ner på hallmattan – den känslan är oslagbar! Därför bör du klicka dig in på Tidningskungens hemsida och beställa en prenumeration till både dig själv och till någon du tycker om. Men glöm inte att först hämta hem dina rabattkoder hos Gratislandet. Då blir tidningsprenumerationen ännu mer njutbar och din plånbok kommer att tacka dig!