White One Rabattkod

9 erbjudanden | Mer om White One

Använd The White One rabattkod och få upp till 50% rabatt på beställningen eller fri frakt. Hos White One får du upp till 50% rabatt på tandblekning. White One erbjuder även ögonfransserum, makeup och hårprodukter. Läs mer om White One

Aktuella White One rabattkoder Mars 2019

20% rabatt på hela beställningenRabattkoden giltig tills vidare.
DHGT20
Visa Rabattkod
 Verifierad
125 kr rabatt vid köp över 300 krRabattkoden giltig tills vidare.
EODSSP
Visa Rabattkod
 Verifierad
15% rabatt på hela din beställningRabattkoden giltig tills vidare.
70ZITJ
Visa Rabattkod
 Verifierad
Fri frakt på alla beställningarRabattkoden giltig tills vidare.
ORFREE
Visa Rabattkod
 Verifierad
20% rabatt på alla kosttillskottRabattkoden giltig t.o.m. 31 mars.
SLIM20
Visa Rabattkod
 Verifierad
125 kr rabatt vid köp över 300 krRabattkoden giltig t.o.m. 25 maj.
RHURRT
Visa Rabattkod
100 kr rabatt på iLash XL & iBrow XLRabattkoden giltig tills vidare.
XL100
Visa Rabattkod
Få en rabattkod med 10% rabattGiltig tills vidare.Gäller när du anmäler dig till butikens nyhetsbrev.
Visa Erbjudande
125 kr rabatt på iLash & iBrow vid köp över 499 krRabattkoden giltig tills vidare.
OILASH
Visa Rabattkod

Utgångna rabattkoder

20% rabatt på hela beställningenRabattkoden slutade gälla 14 feb.
LOVE
50% rabatt på alla ögonfransserumRabattkoden slutade gälla 31 dec.
LONGLASH50
20% rabatt på all tandblekningRabattkoden slutade gälla 31 dec.
WHITESMILE
45% rabatt på hela din beställningRabattkoden slutade gälla 12 dec.
XSALE
20% rabatt på alla body rollers & fotfilar Rabattkoden slutade gälla 30 nov.
SKIN20

Om White One

White One är ett skönhets- och hälsoföretag som utvecklar kosmetiska produkter, kosttillskott och hälsokost. Här kan man köpa produkter som Tandblekningspennan, för enkel tandblekning hemma, eller Slim Shake, ett gott proteinpulver som har tillverkats för de som vill gå ner i vikt. Här kan man shoppa med en gällande White One rabattkod i avdelningarna Tandblekning, Munhygien, Hudvård, Kosmetik, Hårprodukter, Kosttillskott och Protein. På White One kan man köpa EU-godkänd och säker peroxidfri tandblekning som utförs hemma.

Med sina produkter strävar White One att framkalla positiva resultat på tänder, ögonfransar och kärlekshandtaget. Här får kunder gratis expressfrakt på beställningar över 500 kronor och snabb leverans på 1–2 dagar. Använd din aktuella White One rabattkod för att få Skandinaviens bästa pris på tandblekning, med snabba resultat inom 7–14 dagar.


Tandblekning på rabatt med aktuell erbjudandekod på White One

Tandblekning står i centrum på White One, vilket man också hör på namnet. Här ligger fokus på tandblekning som utförs hemma till ett mycket lägre pris än vad det kostar att göra det hos tandläkaren. Det här är ett av Sveriges första märken inom tandblekning för hemmabruk och det är pålitliga produkter som är EU-godkända och erkända för snabba resultat.


Shoppa whitening-tandkräm och tandblekningskit med din aktuella White One rabattkod för kvalitativa och enkla blekningslösningar. Det räcker med ett par minuters aktivitet per dag för att få snabba resultat inom ett par veckor.


Köp elektrisk flosser med gällande White One rabattkod

White One har också utvecklat Aqua Floss, en elektronisk tandtrådsapparat (utan tandtråd), som kommer åt alla bakterier. Använd en aktuell rabattkod på Aqua Floss för att ta bort upp till 5 gånger mer plack mellan tänderna än en manuell eller elektrisk tandborste. Med den här apparaten slipper man också krångla med traditionell tandtråd och blödande tandkött är inget man behöver oroa sig för heller.

Apparaten har ett vinklat borsthuvud, som kommer åt alla små gömda utrymmen med hjälp av den så kallade ”microburst-tekniken”, som består av tryckluft av mikrovattendroppar. Aqua Floss är lätt att fylla på och man kan också använda munvatten för en ännu bättre munhälsa.


Handla ögonfransserum med gällande rabattkod hos White One

I den här butiken kan man också använda sin aktuella White One rabattkod på både ögonfransserum och ögonbrynsserum. Dessa produkter ger extra näring åt ögonfransar och ögonbryn, för att hjälpa dem att växa sig starka.

Här kan man köpa ögonfransserumet iLash & ögonbrynsserumet iBrow, vilka är individuellt utvecklade med unik en formula, som främjar växt och hälsa av både ögonfransar och ögonbryn. Med en gällande White One rabattkod kan man få rabatt på dessa produkter.

Detta företag har också utvecklat produkter för vackrare hud, mjukare fotsulor, kosttillskott och mer därtill. Besök deras hemsida för att få mer information om dessa hälso- & skönhetsfrämjande produkter.


Snabba leveranser och dedikerad kundtjänst

White One ger gratis expressfrakt på beställningar över 500 kronor, med snabb leverans på 1–2 dagar. Beställningar som görs innan klockan 14.00 skickas nästa vardag. Om du har några frågor kan du kontakta kundtjänst via e-post eller kontaktformulär. Det finns också mycket information på sidan angående hemmatandblekning, erbjudandekoder, leveransvillkor, kortbetalning, erbjudanden, med mera.