Teknikdelar Rabattkod

4 erbjudanden | Mer om Teknikdelar

Senaste Teknikdelar rabattkod ger dig upp till 10% rabatt på hela beställningen. Fynda teknikprylar hos Teknikdelar med upp till 90% rabatt. Här hittar du mobilreservdelar, batterier, tillbehör, lagring och verktyg.

Aktuella Teknikdelar rabattkoder November 2017

 Verifierad
10% rabatt på hela din beställningRabattkoden giltig tills vidare.
DMSE10
Visa Rabattkod
 Verifierad
 Endast på Gratislandet
5% rabatt på hela din beställningRabattkoden giltig tills vidare.Gäller vid köp över 49 kr.
ndet17
Visa Rabattkod
 Verifierad
 Endast på Gratislandet
Fri frakt vid köp över 500 krRabattkoden giltig tills vidare.
-tdfri
Visa Rabattkod
Kampanjer hos Teknikdelar - upp till 90% rabatt på mobiltillbehör & reservdelarGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

10% rabatt på hela din beställningRabattkoden slutade gälla 22 okt.
GEMIG10
50 kr rabatt vid köp över 300 krRabattkoden slutade gälla 1 okt.
SEPT50
Fri frakt på alla beställningarRabattkoden slutade gälla 20 aug.
FRIAUG
15% rabatt på hela din beställningRabattkoden slutade gälla 25 juni.
MIDSOMMAR

Om Teknikdelar

Teknikdelar är en av Sveriges ledande återförsäljare av reservdelar och tillbehör för mobiltelefoner och surfplattor. Här kan man hitta reservdelar till alla stora varumärken, som iPhone, Samsung, Sony Xperia, HTC, Huawei och Lumia till låga priser. Använd din gällande rabattkod på Teknikdelar för att köpa reservdelar som batterier, skärmar och baksidor, eller varför inte investera i ett nytt fodral, skal eller skärmskydd för att se till att din mobil håller sig i gott skick.

 

I denna webbutik hittar du nästan varenda reservdel som finns till dagens populära enheter, och här kan du känna dig trygg när du shoppar med din aktuella Teknikdelar rabattkod, eftersom du är i sällskap med över 300’000 andra nöjda kunder. Ta del av öppet köp i 30 dagar och dedikerad kundtjänst via både e-post och live chatt.


Shoppa mobilreservdelar med din aktuella Teknikdelar rabattkod

Här kan du shoppa reservdelar till ett brett utbud av modeller från varumärken som Apple, Sony Xperia, Huawei, Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG, Microsoft Lumia, HTC, OnePlus och Lenovo. Navigera enkelt via varumärke i en vänsterställd undermeny, där du kan välja din modell. Här kan du till och med hitta reservdelar till iPhone 4, som kom ut för över sju år sedan, så det går även att använda sig av rabattkoder för att piffa till gamla mobiler.


Köp reservdelar till iPad med gällande Teknikdelar rabattkod

Om du behöver reservdelar till din surfplatta, kan du enkelt ersätta repade, slitna och trasiga delar på din surfplatta med nya delar. Om du har en iPad till exempel, kan du använda din aktuella Teknikdelar rabattkod för att köpa en ny LCD display, digitizer, ett nytt batteri eller en ny batterilucka. Det är enkelt att byta ut iPadens olika delar, som batterier, skärmar och baksidor, hemma på egen hand. Med lite nya delar kan iPaden kännas som ny.


Rabatterade mobilbatterier & billiga mobilladdare

Denna webbutik har även ett stort utbud av batterier till bärbara datorer, notebooks, mobiler och smartphones som iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, och så vidare. I det breda sortimentet finns det också batterier till leksaker, spelkontroller, brandvarnare och vanliga alkaliska batterier. Med den smidiga navigeringen kan du leta dig fram med hjälp av kategorier som Mobilbatterier, Batterier till surfplattor, Powerbank, Datorbatterier, Batterier till spelkonsoler samt övriga Batterier.


Om du vill passa på att köpa en ny laddare eller andra kablar med rabattkoder på Teknikdelar, kan du välja mellan allt från ljudkablar och mobilladdare, till TV-kablar och dockstationer.


Bra köpvillkor och snabb leverans

Du kan känna dig trygg när du handlar med din gällande Teknikdelar rabattkod, eftersom webbutiken erbjuder säker betalning, öppet köp i 30 dagar och snabb kundtjänst om du har några frågor. Här har de tjänat över 300 000 nöjda kunder genom åren, så du är i gott sällskap.


Frakt kostar 29 kronor och Teknikdelar erbjuder snabb leverans från sitt Sverige-baserade lager. Om du skulle behöva kontakta kundtjänst kan du välja mellan chatt eller e-post. Supportteamet finns tillgängligt på vardagar mellan 09.00 och 17.00, och även om de vanligtvis besvarar e-post inom några timmar på vardagar, kan du alltid lita på att få ett svar inom 24 timmar.