Supersaver Travel Rabattkod

Senaste Supersaver rabattkod ger upp till 500 kr rabatt på flyg + hotell. Registrera dig på Supersavertravel och få en 200 kr kupongkod till din nästa bokning av hotell eller paketresa.

Aktuella Supersavertravel rabattkoder Juli 2017

200 kr rabatt på alla paketresorGiltig tills vidare. Villkor
Skapa ett gratis konto hos Supersaver och få 200 kr rabatt
Visa Erbjudande
Aktuella kampanjer - upp till 50% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Upp till 40% rabatt på flyg och hotell hos SupersaverGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

300 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell)Rabattkoden slutade gälla 11 juli. Villkor
Gäller på flyg och flyg+hotell, när du bokar för minst 2 000 kr med utresa fram till 31/12-2017. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
mmer17
Visa Rabattkod
400 kr rabatt resor till SpanienRabattkoden slutade gälla 31 maj. Villkor
Gäller på flyg och flyg+hotell till angivna destinationer, när du bokar för minst 2 000 kr med utresa fram till 2017-12-31. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
maj17
Visa Rabattkod
150 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell)Rabattkoden slutade gälla 29 maj. Villkor
Gäller på flyg och flyg+hotell till angivna destinationer, när du bokar för minst 1 000 kr med utresa fram till 31/12-2017. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
sdag17
Visa Rabattkod
Rabattkoder från liknande butiker
Rabattkoder från populära butiker
Gillar du också Supersavertravel rabatt?
Fungerar inte en kod?
Tipsa oss

Res smartare med rabattkoder hos Supersavertravel!
Att resa är att samla på sig upplevelser och minnen för livet. Kanske vill du ut på ett stort äventyr och se nya, spännande platser? Eller kanske vill du åka bort för att få några veckors lugn och ro på en sandstrand? Oavsett vilken slags resa du planerar så vill du nog hitta de mest prisvärda alternativen när du ska boka flygbiljetter och hotell. Så om du börjar din resa på Gratislandet när du ska shoppa resor online kan du hitta riktigt fina rabatter och kupongkoder hos Supersavertravel. Vad sägs om 300 kronor rabatt på deras paketresor där det ingår flyg och hotell? Eller 50% rabatt på alla hotell när du köper en flygresa? Håll utkik! Vi har alltid nya kampanjer och rabattkoder på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Supersavertravel – för dig som älskar att resa!
Supersavertravel är din resebyrå på nätet som hjälper dig hitta resor bland över 650 flygbolag så att du ska få de mest prisvärda resorna. De erbjuder över 240 000 hotell över hela världen och sätter ihop schysta paketerbjudande, allt för att du ska kunna hitta hotell och flygbiljett smidigt och enkelt. Dessutom så kan Supersavertravel hjälpa dig med att hyra bil under din resa om det skulle behövas! Det finns med andra ord ingen anledning att stanna hemma längre. Ge dig ut på äventyr, och kom ihåg att allting börjar på Gratislandet med alla fina erbjudanden och rabattkoder!

Läs Mer