Sök rabattkoder:
RABATTKOD - HANDLA BILLIGARE

Skruvat Rabattkod - 20% eller 100 kr rabatt

Senaste Skruvat rabattkod ger 100 kr rabatt på ditt köp, 20% rabatt på utvalda varor eller Fri frakt. Skruvat erbjuder bildelar av originalkvalitet till ett lägre pris än i vanliga butiker. Skruvat.se arbetar med få mellanhänder för att hålla nere kostnader och erbjuda kunderna ett bättre pris.


Aktuella Skruvat rabattkoder Januari 2015
100 kr rabatt vid köp över 500 kr Denna Skruvat rabattkod gäller tills vidare
Visa Rabattkod
20% extra rabatt på stylingsortimentet Denna rabattkod gäller t.o.m 1 feb
Visa Rabattkod
Fri frakt vid köp över 600 kr Gäller endast för nya kunder. Ingen rabattkod behövs
Visa Erbjudande
20% rabatt på belysning Ingen rabattkod behövs. Gäller t.o.m 24 feb
Visa Erbjudande
REA hos Skruvat - upp till 40% rabatt
Visa Erbjudande
Kampanjpris på kompletta hjul - däck på fälg
Visa Erbjudande
2 torkarblad för endast 198 kr
Visa Erbjudande
Enhetsfrakt 29 kr hos Skruvat
- oavsett vikt eller volym
Visa Erbjudande
RABATTKODER FRÅN LIKNANDE BUTIKER
RABATTKODER FRÅN POPULÄRA BUTIKER
Gillar du också Skruvat rabatt?
Fungerar inte en kod?
Tipsa oss här

Handla smart med rabattkoder hos Skruvat!
De flesta älskar nog sina bilar, men det är inte lika kul när de går sönder! Då är det smart att Skruvat.se säljer bildelar till kanonpriser direkt på nätet. Och för att göra ditt köp ännu smartare är det bra att kika in på Gratislandet och ta del av alla smarta rabatter och kampanjkoder! Vad sägs om till exempel 20% rabatt på avgassystem och ett erbjudande om upp till 40% rea? Eller du kanske snarare föredrar fri frakt på hela din beställning? På Gratislandet hittar du alla bra erbjudanden från Skruvat, så välj den kampanj som passar bäst för just dig. Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Skruvat är Nordens största e-handelsplats för nya bildelar online!
Skruvat är, som namnet avslöjar, en butik med bra bildelar till skruvade priser! Alla som handlar sina bildelar där kan förvänta sig förstklassig service och ett stort utbud som ständigt växer och får nya kvalitetsprodukter. Här kan du handla allt från minsta lilla filter till fullskaliga, nya kyl- och värmesystem! Dessutom samarbetar Skruvat med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund bästa kvaliteten till bästa pris. Men när du ska shoppa online ska du ju även ta del av de senaste och absolut bästa erbjudandena. Så innan du börjar shoppa loss på Skruvat är det smart att först klicka in på Gratislandet och hitta den rabattkod som passar bäst för ditt köp!

Läs Mer