Skruvat Rabattkod

Senaste Skruvat rabattkod ger upp till 20% rabatt på beställningen. Skruvat erbjuder bildelar av originalkvalitet till ett lägre pris än i vanliga butiker. Skruvat.se arbetar med få mellanhänder för att hålla nere kostnader och erbjuda kunderna ett bättre pris.

Aktuella Skruvat rabattkoder Mars 2017

Få 15% rabatt på ditt första köpGiltig tills vidare. Villkor
Gäller på första köpet för nya kunder i samband med registrering till Skruvats nyhetsbrev. Minsta köpesumma 500 kr. Gäller endast privatpersoner. Rabatten gäller ej däck, fälg, takbox, motorer, reavaror, presentkort eller tjänsten Skruvat & Klart.
Visa Erbjudande
10% rabatt på bromsskivor + beläggRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller endast för privatpersoner. Gäller endast vid köp av bromsskivor och bromsbelägg tillsammans.
KEFREE
Visa Rabattkod
Fri frakt vid köp av däck + fälgGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
REA hos Skruvat - upp till 40% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Kampanjpris på kompletta hjul - däck på fälgGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Rabattkoder från liknande butiker
Rabattkoder från populära butiker
Gillar du också Skruvat rabatt?
Fungerar inte en kod?
Tipsa oss

Handla smart med rabattkoder hos Skruvat!
De flesta älskar nog sina bilar, men det är inte lika kul när de går sönder! Då är det smart att Skruvat.se säljer bildelar till kanonpriser direkt på nätet. Och för att göra ditt köp ännu smartare är det bra att kika in på Gratislandet och ta del av alla smarta rabatter och kampanjkoder! Vad sägs om upp till 20% rabatt på avgassystem eller ett erbjudande om 40% REA? Eller du kanske snarare föredrar fri frakt på hela din beställning? På Gratislandet hittar du alla bra erbjudanden från Skruvat, så välj den kampanj som passar bäst för just dig. Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Skruvat är Nordens största e-handelsplats för nya bildelar online!
Skruvat är, som namnet avslöjar, en butik med bra bildelar till skruvade priser! Alla som handlar sina bildelar där kan förvänta sig förstklassig service och ett stort utbud som ständigt växer och får nya kvalitetsprodukter. Här kan du handla allt från minsta lilla filter till fullskaliga, nya kyl- och värmesystem! Dessutom samarbetar Skruvat med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund bästa kvaliteten till bästa pris. Men när du ska shoppa online ska du ju även ta del av de senaste och absolut bästa erbjudandena. Så innan du börjar shoppa loss på Skruvat är det smart att först klicka in på Gratislandet och hitta den rabattkod som passar bäst för ditt köp!

Läs Mer