Presenter.se Rabattkod

1 erbjudande | Mer om Presenter.se

Senaste Presenter.se rabattkod ger upp till 25% rabatt. Erbjudanden på presenter och upplevelser. Hos Presenter.se hittar du unika, roliga och personliga upplevelser och presenter för alla tillfällen och högtider. Fina gåvor att ge bort - teknikprylar, inredning, designprodukter, presentkorgar och mycket mer.

Aktuella Presenter.se rabattkoder Mars 2019

Få en rabattkod med 10% rabattGiltig tills vidare. Villkor
Gäller ej presentkort.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

20% rabatt på alla upplevelserRabattkoden slutade gälla 14 feb. Villkor
Gäller en gång per kund. Kan inte kombineras med andra rabattkoder eller presentkort.
LOVE20
200 kr rabatt vid köp över 890 krRabattkoden slutade gälla 5 dec. Villkor
Gäller ej Toblerone och presentkort. Ej kombinerbart med andra erbjudanden.
XMAS200
150 kr rabatt vid köp över 690 krRabattkoden slutade gälla 5 dec. Villkor
Gäller ej Toblerone och presentkort. Ej kombinerbart med andra erbjudanden.
XMAS150
100 kr rabatt vid köp över 490 krRabattkoden slutade gälla 5 dec. Villkor
Gäller ej Toblerone och presentkort. Ej kombinerbart med andra erbjudanden.
XMAS100
33% rabatt på alla upplevelser vid köp över 740 krRabattkoden slutade gälla 26 nov.
CYBER33

Om Presenter.se

Detta är Sveriges största presentbutik på nätet och här hittar du över 200 produkter som passar till alla tänkbara tillfällen. Utforska det stora sortimentet i avdelningarna Presenttips, Upplevelsepresenter, Tillfällen och Mottagare, och använd en gällande rabattkod på Presenter.se för att få ett lägre pris på dina favoriter.


Liksom menyn föreslår, kan man navigera denna webbutik på lite olika sätt. Välj själv om du vill utforska produktkategorier eller shoppa enligt tillfälle eller mottagare. Oavsett om du är ute efter en gåva till mamma, pappa, farfar, en kollega, bästa vännen, syster, ett par eller en bebis, så har du mycket att väja på med en aktuell rabattkod hos Presenter.se. Bläddra runt i din egen takt och navigera den smidiga sidan med enkelhet.


Köp födelsedagspresenter med gällande rabattkod hos Presenter.se

Direkt på förstasidan kommer det upp en ruta där du kan svara på tre enkla frågor för att hitta presenter som passar dina behov. Definiera anledning, mottagare och prisintervall, så kommer det automatiskt upp en lista. För att förfina din sökning kan du sortera träffarna enligt popularitet eller pris. Om du letar efter en födelsedagspresent till en tjej, mellan 300 – 500 kronor, kan du använda din gällande rabattkod på gåvor som till exempel smycken, VR-glasögon, grillverktyg med gravyr, överkast att måla på, hjärtformad sparbössa eller en Esmeralda-vas från Philippi.


I en sökning på födelsedagspresenter till mamma för 500 – 1000 kronor kan man välja bland favoriter som badrock med eget namn, guldros med 24 karat, trådlösa hörlurar, smycken, ljusstakar och köksredskap. Det går också att utforska sortimentet via kategorier om man föredrar det. Vad sägs om upplevelsepresenten ”Spela in en låt i Stockholm” eller ”Spökvandring i Gamla Stan? Här finns det en salig blandning av produkter och upplevelser att välja på.


Handla inflyttningspresent med aktuell rabattkod

Ibland kan det vara svårt att komma på en fin och intressant inflyttningspresent, men det kan de hjälpa till med här. Om det är ett par som har flyttat till ett nytt hem passar det bra med ett ostkniv set, en foto-väggklocka med ram, ost- & vinlåda med egen gravyr, ett överkast att måla på eller kanske en chokladfontän. Med en aktuell Presenter.se rabattkod kan du få ett bättre pris på just dina favoriter.


Rabatt på farsdagpresent och morsdagpresent

Hur vore det att fira farsdag eller morsdag med en upplevelsepresent detta år? Ost- & vinprovning, Ost- & ölprovning, Parporträtt i Stockholm, Choklad- & vinprovning, Djupgående massage, och Whiskeyprovning är några intressanta exempel, och de kostar alla under 500 kronor. För de våghalsade föräldrarna finns det också fartfyllda och äventyrliga upplevelserpresenter, som provkörning av kraftfulla bilar, terrängkörning, flygturer och forsränning.


Snabba leveranser och dedikerad kundtjänst

Det går att kontakta kundtjänst via e-post, kontaktformulär eller telefon. De finns tillgängliga

måndag till fredag mellan klockan 10.00 - 13:00 och 14.30 – 17.30. Här förekommer trygg e-handel och betalningar kan göras med direktbetalning via Internetbank, efterskottsbetalning med Klarna faktura, kortbetalning med Visa eller MasterCard, samt delbetalning via Klarna. Leveranstiden ligger vanligtvis på 2–5 vardagar, och levereras med DHL eller Postnord.