Önskefoto Rabattkod

3 erbjudanden | Mer om Önskefoto

Senaste Önskefoto rabattkod ger dig upp till 40% rabatt. Önskefoto har ett stort utbud av personliga fotoprodukter. Snabbt och enkelt kan alla trycka egna fotoböcker, kalendrar, fotokort och canvastavlor. Läs mer om Önskefoto

Aktuella Önskefoto rabattkoder Mars 2019

 Verifierad
25% rabatt på alla fotoprodukterRabattkoden giltig t.o.m. 26 mars. Villkor
Gäller inte på studentprodukter eller presentkort. Fraktkostnad tillkommer. Rabattkoden kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.
5ALLSE
Visa Rabattkod
 Verifierad
15% rabatt på studentplakat + 300 kr värdecheck Rabattkoden giltig t.o.m. 24 april. Villkor
Fraktkostnad tillkommer. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Tillsammans med din studentförsändelse får du också en värdecheck som ger dig 300 kr att handla valfria fotoprodukter för på onskefoto.se.
D19AFF
Visa Rabattkod
Få en rabattkod med 50 kr rabattGiltig tills vidare.Gäller när du anmäler dig till butikens nyhetsbrev.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

40% rabatt på framkallade bilder & fotomuggar + 25% rabatt på allt annatRabattkoden slutade gälla 6 mars. Villkor
Gäller inte på presentkort, studentprodukter eller fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
FAVORIT19
25% rabatt på alla fotoprodukterRabattkoden slutade gälla 28 feb. Villkor
Gäller ej på presentkort och studentprodukter. Rabattkoden gäller inte på fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
AFF25ALLSE
25-50% rabatt på din beställningRabattkoden slutade gälla 31 jan. Villkor
50% rabatt på fotokalendrar och fotokort samt 25% rabatt på fotoböcker, väggdekorationer, framkallade bilder och fotomuggar. Rabattkoden gäller inte på fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
SALE2018AFF
30-45% rabatt på din beställningRabattkoden slutade gälla 7 nov. Villkor
45% rabatt på alla fotokalendrar, fotokort och framkallade bilder samt 30% rabatt på alla fotoböcker, väggdekorationer och fotomuggar. Rabattkoden gäller inte på fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
PREXMAS18
50% rabatt på fotokalendrar & fotokortRabattkoden slutade gälla 9 okt. Villkor
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller produkter. Fraktkostnad tillkommer.
CC18OF

Om Önskefoto

I denna fotobutik på nätet kan du skapa personliga och vackra fotoprodukter. Använd en gällande Önskefoto rabattkod på unika fotoböcker, fotomuggar, canvastavlor, fotokalendrar och andra typer av väggdekorationer. Här kan du utforska avdelningarna Fotobok, Framkalla bilder, Väggdekoration, Fotokalender, Fotokort, Fler produkter och Blogg.


Alla beställningar levereras inom 5–7 arbetsdagar och om du behöver hjälp eller tips kan du alltid kontakta support via live chatt och sociala medier. Med en aktuell erbjudandekod kan du förvandla dina foton till långvariga minnen av hög kvalitet. Denna behagliga och smidiga hemsida gör det möjligt för dig att beställa bilder när som helst, via dator, mobil eller surfplatta.


Köp fotoböcker med gällande Önskefoto rabattkod

I avdelningen för fotoböcker kan man skapa en unik fotobok med enkelhet. Först får man välja om man vill ha en liggande, stående eller kvadratisk fotobok i small, medium, large eller xl. Hitta den storlek som passar dig bäst och få rabatt med en aktuell Önskefoto rabattkod. När man väljer bland de olika alternativen ser man automatiskt hur mycket det kommer att kosta och vilka dimensioner som gäller.


I nästa steg kan man välja om man vill ha ett läderomslag, fotoomslag, mjukt omslag eller linneomslag. Linne av hög kvalitet används som standard för omslag. Om du väljer fotoomslag får du placera ett foto på framsidan och på baksidan. Med en gällande erbjudandekod hos Önskefoto kan man även att beställa en spiralbunden fotobok med genomskinligt omslag. Sist men inte minst kan man välja speciella papper och tryck, som högglansigt papper och Panorama DeLuxe, vilket trycks på extra tjockt papper på ett sätt, så att vänster- & högersidorna flyter samman.


Aktuell Önskefoto rabattkod för personliga fotomuggar

I tillägg till fotoböcker kan man skapa unika tavlor med fototryck på olika material. Beroende på vad du själv föredrar kan du välja mellan Canvastavlor, Skumtavlor, Aluminiumtavlor, Plexiglastavlor, samt Bild på trä. Dra nytta av din gällande Önskefoto rabattkod för att få ett lägre pris på väggdekorationer som förevigar dina fina stunder.


Om du tycker om en rustik och naturlig look kan Foto på trä vara något för dig. Detta exklusiva koncept trycker foton på furuplankor från hållbara skogar, som vitkalkas för att skapa en yta för rena färger. Du kan välja mellan vågräta eller lodräta plankor. För ett elegant och sofistikerat utseende kan man också använda en aktuell rabattkod på en fototavla i Plexiglas, vilket skapar levande färger och vacker glans. När man trycker på plexiglas förbättras ljusstyrkan, djupet och detaljerna i foton, och detta är ett populärt material bland professionella fotografer.


100% nöjdhetsgaranti och dedikerad kundtjänst

Här erbjuds också 100% nöjdhetsgaranti, så om du inte är 100% nöjd med din tavla, trycks den upp igen och skickas utan extra kostnad. Kunder kan också välja att få pengarna tillbaka.


Alla beställningar levereras inom 5–7 arbetsdagar. Frakt kostar 59 kronor för första uppsättningen av 10 kort, med en extra kostnad på 9 kronor för varje ytterligare set av 10 kort. Om du behöver kontakta kundtjänst finns de tillgängliga via telefon, e-post eller live chatt, eller använd Facebook eller Twitter så får du svar inom ett dygn. Telefon och chatt är öppen måndag – fredag mellan klockan 08.00 – 16.30.