MrJet Rabattkod

5 erbjudanden | Mer om MrJet

Senaste MrJet rabattkod ger 15% extra rabatt på hotell och upp till 500 kr rabatt på paketresor hos MrJet. Du kan också få upp till 30% rabatt på utvalda hotell och hyrbilar. Läs mer om MrJet

Aktuella MrJet rabattkoder Mars 2019

 Verifierad
15% extra rabatt på hotellRabattkoden giltig t.o.m. 21 mars.Vissa hotell exkluderade.
SAVE15
Visa Rabattkod
10% extra rabatt på hotellRabattkoden giltig tills vidare.Vissa hotell exkluderade.
ER2016
Visa Rabattkod
300 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell)Rabattkoden giltig tills vidare.Gäller när du bokar minst 2 nätter. Villkor
Vissa hotell exkluderade.
AK2016
Visa Rabattkod
Mars-REA - minst 15% rabatt på hotellGiltig t.o.m. 31 mars. Villkor
Res senast 26 april 2019.
Visa Erbjudande
Specialerbjudanden på resor hos MrJetGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

600 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell)Rabattkoden slutade gälla 7 jan.Gäller när du bokar minst för minst 5000 kr. Villkor
Vissa hotell exkluderade.
JANREA60
15% extra rabatt på hotellRabattkoden slutade gälla 26 nov.Vissa hotell exkluderade.
BLKFRIDAY15

Om MrJet

MrJet är en av Skandinaviens största resebyråer online, med ett stort utbud av flyg, hotell, paketresor, upplevelser och hyrbilar. Bolaget grundades år 1997 och var ett av Sveriges första internetbaserade resebyråer. Här kan du söka bland över en miljon olika flyg, hotell, semesterpaket och erbjudanden. Navigera via huvudmenyn med sektioner som Flyg, Hotell, Flyg + Hotell, Hyrbil, Erbjudanden, Inspiration, Upplevelser, MrJet Rewards, Sista Minuten eller Mobil. Du kan också hitta dagens topperbjudanden på framsidan, med rabatterade kampanjer, populära sista minuten-resor och de trendigaste resmålen för cityresenärer.


Om du är intresserad av aktuella rabattkoder på flyg- och hotellerbjudanden, samt vill få tillgång till några av de lägsta priserna på spännande resor, då är MrJet en webbplats för dig. Du kan välja själv om du bara vill boka flyg, eller ett helt semesterpaket. Här strävar de efter att erbjuda sina kunder mer resa för pengarna, med hjälp av bra service, härliga erbjudanden och smidiga lösningar.


Boka billiga resor med rabattkoder på MrJet

Denna resebyrå har ovanligt många valmöjligheter att erbjuda sina kunder, tack vare ett utbud av över 400 flygbolag och mer än 270’000 hotell. Enligt MrJet går det att spara 15% när man bokar både flyg och hotell på samma gång, och de erbjuder en prisgaranti för att försäkra dig om att du får din resa till det bästa priset.

Här finns det också ett bonusprogram man kan ta del av, som kallas MrJet Rewards, som ger dig upp till 5% rabatt, gratis uppgraderingar, gratis internet, frukost och andra förmåner. Använd din MrJet rabattkod för att boka din nästa resa eller upplevelse. Det är enkelt att hitta sin ultimata resa med hjälp av de välutformade sökmotorerna. Skriv bara in dina preferenser så får du upp en sökning som är skapad för dina resebehov. Du kan också välja bland dagens topperbjudanden, som Erbjudanden under 1000 kronor eller Strandhäng – Hitta din favoritplats på stranden, om du är öppen för förslag.


Köp rabatterade upplevelsepresenter

Det är inte alltid man behöver resa så långt för att skapa minnesvärda stunder. Med MrJets Upplevelse-avdelning kan man hitta spännande upplevelser och aktiviteter av olika slag. Här kan du använda din gällande MrJet rabattkod på upplevelser som Turer och Sightseeing, Kryssningar och vattenturer, Hop-on/Hop-off, Luftballonger, Helikopterturer, Privata turer, Vandringar eller Cykelturer. Vad sägs om en båttur på de kungliga kanalerna eller en kulinarisk sightseeing och provsmakning på Stockholms berömda saluhallar och gatumarknader?


Få inspiration med Where Next Finder

På MrJet kan du också hitta bra reseinspiration, med hjälp av det unika verktyget Where Next Finder. Där kan du ställa in hur din drömresa ser ut genom att välja mellan stad eller semesterort, lyx eller budget, nära eller fjärran, avslappnat eller aktivt, och så vidare, så får du en lista över matchande destinationer. Where Next Finder är ett inspirerande verktyg som kan ge dig idéer, tips och information.


Ring resespecialisterna

Kontakta det svensktalande supportteamet som består av resespecialister om du har några frågor angående din rabattkod, planering eller bokning av din resa. Kundservice har öppet måndag – fredag klockan 8.00-18:00 samt lördag – söndag klockan 9:00-17:00. De kan nås via telefon, e-post eller kontaktformulär.