Matkomfort Rabattkod

2 erbjudanden | Mer om Matkomfort

Denna Matkomfort rabattkod ger dig 600 kr rabatt på dina första beställningar. Hos Matkomfort beställer du matkassar med mat för fyra goda och näringsriktiga middagar. Läs mer om Matkomfort

Aktuella Matkomfort rabattkoder Mars 2019

Hackman Traktörpanna på köpet (värde 570 kr)Rabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller vid köp av minst 2 leveranser.
snabbt
Visa Rabattkod
6 st iittala-glas på köpet (värde 570 kr)Rabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller vid köp av minst 2 leveranser.
snabbt
Visa Rabattkod

Utgångna rabattkoder

600 kr rabatt totalt på dina beställningarRabattkoden slutade gälla 31 jan. Villkor
Rabatten ges med 150 kr per vecka - de 4 första leveranserna. Gäller nya kunder. Inga bindningstider, endast 7 dagars framförhållning. Du binder dig inte till att köpa alla 4 eller fler.
snabb vardagsmat
25% rabatt på 4 första leveransernaRabattkoden slutade gälla 18 nov. Villkor
Gäller storlekarna 1-2 personer. Ingen bindningstid, endast 7 dagars framförhållning för på-/avbokning och uppsägning.
singles day
200 kr rabatt på Vego Premium (upp till 4 veckor)Rabattkoden slutade gälla 30 sep.
god vego snabbt

Om Matkomfort

Matkomfort är en service som erbjuder kockförberedda middagar. Dessa middagar tar bara 5–20 minuter att färdigställa och de tillagas till allra störst del med närproducerade huvudråvaror. Använd en gällande Matkomfort rabattkod och spar tid och energi under veckodagarna och njut samtidigt av riktigt god mat.

De måltider som levereras består av svenska och färska råvaror. Idag är det över 2’500 familjer i Stockholm och Uppsala som tar hjälp av Matkomfort med vardagsmaten. Just nu levererar de till nästan hela Storstockholm och Uppsala. Testa dessa kockförberedda måltider med en aktuell Matkomfort rabattkod och njut av middagar som lagas helt och hållet från grunden av professionella kockar, vilket resulterar i goda smaker och nyttig mat.


Kockförberedda middagar med gällande Matkomfort rabattkod

Med en sådan här tjänst har man möjlighet att spara mycket tid och energi under veckan, då man slipper undra vad man ska laga för mat, köra till affären, köpa råvaror, släpa hem kassar och laga middagar som skapar en massa disk och stök hemma i köket. Med en aktuell Matkomfort rabattkod kan du uppleva smidigheten av denna middagstjänst, med ett utbud på olika menyer.


Fördelar med aktuell rabattkod hos Matkomfort

Dessa portionsanpassade måltider betyder minimalt svinn, vilket är positivt både för miljön och plånboken. Det går att avboka eller ändra på beställningar upp till sju dagar innan leverans, eftersom det är då de beställer råvarorna. Menyerna du köper med din aktuella Matkomfort rabattkod innehåller allt du behöver för att avnjuta kompletta middagar, och många menyer inkluderar även extra färska grönsaker. Du slipper därmed svänga förbi livsmedelsbutiken och skriva inköpslistor, och kan använda din nyvunna extratid hur du vill.


Rabatt på middagsmenyer med gällande erbjudandkod

Som kund kan du välja om du vill ha leverans varannan vecka och byta meny när du själv känner för det. Välj mellan de olika menyerna Premium, Sthlmslådan, Familjefavoriter eller Vrooom. Sthlmslådan består av en tredagarsmeny för de som inte vill äta rött kött. Familjefavoriterna är en rullande 7-veckorsmeny med snabblagade favoriter, och Vrooom består av middagar som kan färdigställas på 5-10 minuter.


Bra pris på Premium meny med rabattkoder

Vad sägs om Yoghurtbakad laxfilé med curry serveras med syrliga gurknudlar och basmatiris, Kycklingfilé från Bjärefågel med rostad zucchini, örtdressing och lökbakad potatis eller italiensk nötfärsgryta med pasta, grana padano och kryddig broccoli? Det är exempel på maträtter du kan förvänta dig med Premium menyn, som är populärast bland kunder.

Med en gällande Matkomfort rabattkod får du ett ännu bättre pris på Premium menyn, som kommer med fyra kompletta måltider med exklusiva, färska och svenska huvudråvaror. Allt du behöver ha hemma är salt, peppar och en stekpanna. Alla matkassar kommer med fräscha grönsaker, som varierar lite beroende på säsong. Dessa måltider förbereds utan onödiga tillsatser och med äkta smaksättare.


Professionell kundsupport

Kontakta kundtjänst via e-post eller telefon, eller besök FAQ-avdelningen för svar på vanliga frågor. Supportteamet är tillgängligt måndag - torsdag klockan 08.30-17.00, fredagar klockan 08.30-15.00, med lunchstängt klockan 12.00 – 13.00. För akuta frågor gällande söndagsleveranser har de även ett journummer mellan klockan 14.00 -22.00, samt mellan 17.00 – 22.00 på måndagar.