Live It Rabattkod

5 erbjudanden | Mer om Live It

Senaste Live It rabattkod ger upp till 25% rabatt på upplevelser. Hos Live It hittar du upplevelser från endast 245 kr att ge till någon du vill fira eller uppmuntra. Liveit.se erbjuder oförglömliga upplevelser. Ta med familjen, dina vänner eller kollegor på en storslagen upplevelse! Läs mer om Live It

Aktuella Live It rabattkoder November 2018

 Verifierad
20% rabatt på upplevelser inom MotorsportRabattkoden giltig i 51 minuter till. Villkor
Gäller ej Sveriges Bästa eller Presentkort.
WEEK20
Visa Rabattkod
Topp-10 upplevelserna hos Live itGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Spännande upplevelser från endast 245 kr!Giltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Presenttips för dig som vill ge bort en upplevelseGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Kör Ferrari eller Lamborghini från 995 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

20% rabatt på upplevelser inom Mat & DryckRabattkoden slutade gälla 19 nov. Villkor
Gäller ej Sveriges Bästa eller Presentkort.
BLACKWEEK20
10% rabatt på alla upplevelserRabattkoden slutade gälla 11 nov. Villkor
Maxrabatt 500 kr. Gäller ej presentkort eller Sveriges Bästa. Kan inte kombineras med andra rabatter.
FARSDAG10

Om Live It

På Live It kan man köpa upplevelser och upplevelsepresenter, med ett utbud av minnesvärda stunder på över 1000 olika platser runt om i Sverige. Här kan man hitta upplevelser för alla tillfällen, budgetar och preferenser. Använd din gällande Live It rabattkod på flera hundra olika upplevelsepresenter inom kategorier som passar de äventyrliga, de sportiga, livsnjutarna och friluftsmänniskorna.

I det stora sortimentet kan man välja bland allt från spabehandlingar och vinprovningar till fallskärmshopp och sportbilskörningar. När man har köpt en upplevelse levereras presenten i en vacker röd ask. Live It startade 2005 och blir större varje år, med fler upplevelser, platser och presenttips.


Köp upplevelsepresenter med gällande Live It rabattkod

Det är inte alltid lätt att hitta rätt present, men då ska man komma ihåg att det går att ge bort upplevelser också. Här kan man ge bort roliga, spännande, lärorika, avkopplande och minnesrika stunder med en upplevelsepresent från Live it. På hemsidan kan man använda en gällande Live It rabattkod många olika typer av upplevelser. Det finns något för alla. Välj mellan Äventyr och Action, Fritid och Hobby, Motorsport, Mat och Dryck, Weekend och Övernattning, Underhållning och Middag, Djur och Natur, Spa och Relax samt Gruppupplevelser.

Dessa presenter köps i form av värdebevis som presenteras i en fin presentask, eller ett presentkort. På det här sättet kan man smidigt och enkelt ge vänner och familj unika och speciella presenter, som de aldrig kommer att glömma.


Unika presenter med aktuella rabattkoder på Live It

Om du behöver lite inspiration kan du gå till avledningen för ”Presenttips” och få tips och idéer på Födelsedagspresenter, Bröllopspresenter, Förlovningspresenter, Alla hjärtans dag, Familj, Högtider, Julklappstips, Till par & partner, Till barn & ungdom och Tips till större födelsedagar. Om man väljer exempelvis ”Julklappstips”, så får man välja om det är en julklapp till en flickvän, pojkvän, ett par, eller till mamma, pappa, syster eller bror, och så vidare. Vad sägs om att få rabatt på en Kryssningsupplevelse för två till mamma eller kanske en Ost- & ölprovning till brorsan med en aktuell Live It rabattkod?


Här finns det som sagt något för alla och det är lätt att hitta härliga och unika presenter till alla viktiga människor i våra liv. När du har bestämt dig för vad du vill ge bort kan du köpa upplevelsen via hemsidan, ringa kundtjänst eller gå till en av Live Its butiker runt om i landet. Läs om din rabattkod så att du vet hur du kan dra nytta av den på bästa sätt.


Många olika äventyr på Live It

Vi rekommenderar att du besöker deras webbplats för att bläddra runt och få en bättre förståelse av hur många olika upplevelser man kan välja mellan. Varje upplevelse-sida har gott om information och även en video, vilket ger en bra beskrivning om vad som ingår i upplevelsen.


Kontakt

Om du har några frågor kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. Det går att ringa måndag – fredag klockan 09.00 - 17.00. Live It-askar levereras inom 1–3 dagar, men det går också att betala extra för expressleverans eller budleverans om man har bråttom.