Linas Matkasse Rabattkod

6 erbjudanden | Mer om Linas Matkasse

Med Linas Matkasse rabattkod får du upp till 400 kr rabatt på första beställningen. Välj mellan flera olika Linas matkasse och komplettera eventuellt med fruktkassen. Linas Matkasse ordnar bra middagsmat. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, med recept och ingredienser. Läs mer om Linas Matkasse

Aktuella Linas Matkasse rabattkoder Mars 2019

330 kr rabatt på Linas OriginalkasseRabattkoden giltig tills vidare.Endast nya kunder.
ACTION
Visa Rabattkod
300 kr rabatt på Linas FlexitariankasseRabattkoden giltig tills vidare.Endast nya kunder.
ACTION
Visa Rabattkod
310 kr rabatt på Linas BarnkasseRabattkoden giltig tills vidare.Endast nya kunder.
ACTION
Visa Rabattkod
Få Linas Lilla Fruktkasse på köpetGiltig tills vidare.Gäller första leveransen för nya kunder.
Visa Erbjudande
300 kr rabatt på Linas Vegetariska kasseRabattkoden giltig tills vidare.Endast nya kunder.
ACTION
Visa Rabattkod
240 kr rabatt på Linas Lättlagade kasseRabattkoden giltig tills vidare.Endast nya kunder.
ACTION
Visa Rabattkod

Utgångna rabattkoder

Upp till 400 kr rabatt på dina 2 första beställningarRabattkoden slutade gälla 28 feb.Endast nya kunder.
AT400FEB
200 kr rabatt/matkasse på dina 2 första beställningar (400 kr rabatt totalt)Rabattkoden slutade gälla 31 jan. Villkor
Registreringstid: 31/1 (Bägge beställningarna måste göras innan 28/2).
AT400
Upp till 400 kr rabatt + Viaplay Film & Serier i 3 månader på köpetRabattkoden slutade gälla 30 nov.Endast nya kunder. Villkor
Gäller endast för nya Viaplay-kunder.
ADTRACTION
Få Linas kokbok (värde 199 kr) vid köp av Linas JulbordskasseRabattkoden slutade gälla 25 nov.
ADTRACTION_BF
200 kr rabatt på dina 2 första beställningar (400 kr rabatt totalt)Rabattkoden slutade gälla 30 sep. Villkor
Kampanjen ger kunden 200 kr rabatt på både första och andra kassen. Samtliga kassar måste beställas innan den 30 september.
ADTRACTION_400

Om Linas Matkasse

Här kan du köpa färdiga matkassar och få dem levererade hem till dig. Lina och hennes team planerar, handlar och levererar din matkasse, så att du kan spara tid på din matlagning och njuta av god och sund mat. Använd din aktuella rabattkod på Linas Matkasse och upplev hur befriande det är att slippa planera veckans måltider, shoppa ingredienser och släpa på tunga kassar.


Sedan starten 2008 har de levererat över 50 miljoner portioner och här gäller frakt ända fram till dörren. Du behöver inte känna dig låst, eftersom att det inte finns någon bindningstid. Du kan avboka eller pausa leveranserna som du vill, samt byta från en kasse till en annan, så länge du ger besked sju dagar tidigare. Om du skulle vara missnöjd av någon anledning, får du pengarna tillbaka.


Köp matkassar på rabatt med rabattkod på Linas Matkasse

Det finns matkassar för alla dieter, vilket gör det smidigt för hela familjer att äta god och sund mat, vecka ut och vecka in, samtidigt som man kan spara tid. Med din gällande rabattkod kan du välja bland följande: Linas Supersnabba kasse, Linas Originalkasse, Linas Originalkasse 70% Eko, Linas Lättlagade kasse, Linas Flexitariankasse, Linas Barnkasse, Linas Barnkasse utan gluten, Linas Barnkasse Laktosfri, Linas Vegetariska kasse eller Linas Inspirationskasse.


Matkassen kommer med varierande, spännande och kreativa recept varje vecka. Detta upplevs som inspirerande och många säger att det aldrig har varit så enkelt att laga näringsrik och god mat från måndag till söndag. Det finns också en miljövänlig aspekt av att handla matkassar med gällande rabattkoder, eftersom det minskar svinn och spar på jordens resurser. Du kan också köpa tilläggsprodukter, som fruktkassar, salladskassar, med mera.


Handla livsmedel med aktuella Linas Matkasse rabattkoder

I tillägg till matkassar kan man alltså köpa extra frukt och sallad, som ett komplement, för att få mer vitaminer och mineraler i sin kost. Fruktälskarna kan handla följande med sin aktuella Linas Kasse rabattkod: Linas Lilla Fruktkasse, Linas Ekologiska Fruktkasse eller Linas Fruktkasse. Dessa kassar kommer med härliga recept och frukttips och när det är möjligt, levereras säsongsbaserad svensk frukt, som till exempel skånska äpplen.


Det går också att använda sin erbjudandekod på Salladskassen om man vill ha mer grönsaker, som ett komplement till middagen. Det är ett bra alternativ för de som vill dra ner på kolhydraterna och äta mer grönt. Salladskassen innehåller ingredienser till 3 sallader för 2 personer. Detta går bara att köpa en som tilläggsprodukt, tillsammans med en matkasse.


Vad finns det i kassarna?

Kassarna består mestadels av rena råvaror och inte så mycket halvfabrikat, vilket leder till hälsosammare och färskare mat. Det ger dig också möjligheten att lära dig mer om råvaror, kryddning, såser och annat gott. De flesta grönsakerna är säsongsanpassade, med en blandning av svenska och utländska grönsaker, för att erbjuda variation. Varje kasse inkluderar ekologiska varor och fisk väljs enligt Världsnaturfondens fiskguide.


Kundtjänst sex dagar i veckan

Kundtjänst finns tillgänglig via telefon, kontaktform och e-post, enligt följande öppettider: måndag: 9–22, tisdag - torsdag: 9–17, fredag: 9–12, 13–15, lördag: stängt, söndag: 13–22. Leveranser sker på söndagar och måndagar mellan 17–22, och om du inte är hemma kan chauffören lämna kassen utanför din dörr.