LensWay Rabattkod

Senaste Lensway rabattkod ger dig upp till 20% rabatt på linser och tillbehör. Hos Lensway kan du handla glasögon & solglasögon med upp till 70% rabatt.

Aktuella Lensway rabattkoder Juli 2017

20% rabatt på alla linserGiltig tills vidare.Gäller vid köp över 690 kr.
Visa Erbjudande
20% rabatt på alla solglasögonGiltig tills vidare. Villkor
Gäller ej nyheter eller rabatterade produkter i Outlet.
Visa Erbjudande
Få solglas med styrka vid köp av glasögonGiltig tills vidare. Villkor
Välj båge, fyll i dina styrkor, välj tillvalet "Vanliga solglas" och gå till kassan.
Visa Erbjudande
Outlet - 30-70% rabatt på glasögon & solglasögonGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Rabattkoder från liknande butiker
Rabattkoder från populära butiker
Gillar du också Lensway rabatt?
Fungerar inte en kod?
Tipsa oss

Shoppa linser och glasögon med smarta rabattkoder!
Visst är det bra för ögonen att det finns linser och glasögon, men för plånboken känns det ofta ganska surt! Om du är smart köper du därför dina linser och glasögon på Lensway, för där är priserna lite snällare. Och ännu bättre priser får du med Gratislandets rabattkoder och erbjudanden! När du shoppar online med Gratislandet slipper du att få stora hål i plånboken, samtidigt som du ändå får kvalitetslinser och kvalitetsglasögon. Använd till exempel en rabattkod på hela beställningen, eller få fri frakt på hela ditt köp! Du kan också få upp till 50% rabatt på dina linser! Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på god väg att göra ett riktigt kap!

Lensway – linser och glasögon till låga priser!
Lensway tycker att bra kvalitet inte ska behöva kosta skjortan! Sedan de startade år 2000 har de levererat linser, glasögon och solglasögon av högsta kvalitet till förmånliga priser. Idag finns butiker i Stockholm och Göteborg där du kan få hjälp att hitta glasögonbågar och passande linser samt göra synundersökningar! Men du ska veta att butikerna faktiskt är komplement till nätbutiken, som ger snabba leveranser och nöjdhetsgaranti. På nätbutiken Lensway kan du köpa allt ifrån linser och linsvätska till solglasögon, vanliga glasögon och progressiva glas! Via deras blogg kan du hänga med i olika nyheter och se glasögontrenderna för säsongen. Och nu förstår vi att du vill klicka dig vidare till Lensways nätbutik, men kolla först in Gratislandets rabattkoder, erbjudanden och kampanjer, så kan din shoppingrunda bli ännu roligare!

Läs Mer