Jotex Rabattkod

Med Jotex rabattkod får du upp till 50% rabatt på beställningen. REA hos Jotex med upp till 70% rabatt på mängder av varor. Rätt erbjudandekod ger dessutom fri frakt.


Aktuella Jotex rabattkoder Februari 2017
100 kr rabatt på din beställning Denna Jotex rabattkod gäller t.o.m 1 april, en gång per kund och ej på reavaror, mattor eller möbler
171301
Visa Rabattkod
50% rabatt på dyraste varan - för nya kunder Detta erbjudande gäller endast för nya kunder (ej handlat på Jotex de senaste två åren). Gäller en gång per kund och ej på reavaror, mattor eller möbler
171999
Visa Rabattkod
Jotex REA - upp till 70% rabatt på hemtextil och dekoration
Visa Erbjudande
Rabattkoder från liknande butiker
Rabattkoder från populära butiker
Gillar du också Jotex rabatt?
Fungerar inte en kod?
Tipsa oss

Shoppa online på Jotex med rabattkoder!
Att trivas i sitt hem är a och o för att må bra med livet. Det är något som de flesta håller med om, och om du är en av dem är postorderföretaget Jotex det perfekta företaget för dig – eftersom du hos dem finner ett stort utbud av allt från mattor och belysning till härliga dekorationsföremål. Väljer du även att börja dina shoppingäventyr med oss på Gratislandet kan du också göra lite bättre affärer genom att välja ut en passande rabattkod. Här kan du välja mellan fri frakt, en viss procent på hela ditt köp eller rabatt på utvalda varor. Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på väg att göra ett kap!

Sveriges största postorderföretag!
När det kommer till hemtextil och inredning är Jotex Sveriges största postorderföretag, något som märks när man ser till deras stora och breda utbud av produkter. Sedan 1963 har företaget varit verksamt och bara vuxit sig större och samlat på sig expertis. Jotex erbjuder inte bara ett stort utbud av produkter utan finns även som en hjälpande hand vid exempelvis gardinmått eller liknande. De har även en alldeles egen syateljé där de syr upp vad du än kan önska. Med ett stort utbud, tacksamma priser och bra leveranser är detta ett företag som älskar inredning och vill se sina kunder nöjda. Då vi på Gratislandet vill se att du gör en bra affär tycker vi det är kul om du börjar med en av våra erbjudandekoder.

Läs Mer