Jotex Rabattkod

Med Jotex rabattkod får du upp till 50% rabatt på beställningen. REA hos Jotex med upp till 70% rabatt på mängder av varor. Rätt erbjudandekod ger dessutom fri frakt.

Aktuella Jotex rabattkoder Juli 2017

 Verifierad
50% rabatt på dyraste varan (för nya kunder)Giltig tills vidare.Nykundserbjudande - registrera dig och få 50% rabatt på dyraste varan. Villkor
Gäller för dig som ny kund och för dig som ej handlat sedan 2015.03.01. Rabatten dras av på den dyraste varan. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller ej på produkterna ur möbelkategorin. Gäller endast en gång per kund.
Visa Erbjudande
 Verifierad
20% rabatt på hela din beställningRabattkoden giltig t.o.m. 1 sep. Villkor
Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller ej på mattor eller produkter ur möbelkategorin. Endast en gång per kund.
172372
Visa Rabattkod
Jotex REA - upp till 70% rabatt på hemtextil och dekorationGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

100 kr rabatt på din beställningRabattkoden slutade gälla 30 april. Villkor
Gäller vid köp över 200 kr efter avdragen rabatt, ej på möbler. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller endast en gång per kund.
171320
30% rabatt på dyraste varanRabattkoden slutade gälla 31 mars. Villkor
Rabatten dras av på den dyraste varan. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller ej på produkterna ur möbelkategorin. Gäller endast en gång per kund.
171832
Rabattkoder från liknande butiker
Rabattkoder från populära butiker
Gillar du också Jotex rabatt?
Fungerar inte en kod?
Tipsa oss

Shoppa online på Jotex med rabattkoder!
Att trivas i sitt hem är a och o för att må bra med livet. Det är något som de flesta håller med om, och om du är en av dem är postorderföretaget Jotex det perfekta företaget för dig – eftersom du hos dem finner ett stort utbud av allt från mattor och belysning till härliga dekorationsföremål. Väljer du även att börja dina shoppingäventyr med oss på Gratislandet kan du också göra lite bättre affärer genom att välja ut en passande rabattkod. Här kan du välja mellan fri frakt, en viss procent på hela ditt köp eller rabatt på utvalda varor. Håll utkik! Vi har alltid nya rabattkoder och kampanjer på Gratislandet - allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och känna att du är på väg att göra ett kap!

Sveriges största postorderföretag!
När det kommer till hemtextil och inredning är Jotex Sveriges största postorderföretag, något som märks när man ser till deras stora och breda utbud av produkter. Sedan 1963 har företaget varit verksamt och bara vuxit sig större och samlat på sig expertis. Jotex erbjuder inte bara ett stort utbud av produkter utan finns även som en hjälpande hand vid exempelvis gardinmått eller liknande. De har även en alldeles egen syateljé där de syr upp vad du än kan önska. Med ett stort utbud, tacksamma priser och bra leveranser är detta ett företag som älskar inredning och vill se sina kunder nöjda. Då vi på Gratislandet vill se att du gör en bra affär tycker vi det är kul om du börjar med en av våra erbjudandekoder.

Läs Mer