Interflora Rabattkod

3 erbjudanden | Mer om Interflora

Senaste Interflora rabattkod ger dig 10% rabatt på beställningen. Få rabatt på Interflora blommogram när du går med i The Flower Club. Att skicka blommor är perfekt oavsett om du vill säga grattis, älskar dig eller krya på dig. Läs mer om Interflora

Aktuella Interflora rabattkoder Mars 2019

Få 5% rabatt på ditt köpGiltig tills vidare.Gäller när du går med i The Flower Club. Bli medlem gratis!
Visa Erbjudande
Populäraste buketterna just nu - från 300 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Få blommorna hemlevererade eller hämta i butikGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

10% rabatt på alla blommor & buketterRabattkoden slutade gälla 31 dec. Villkor
Giltig på Interflora.se vid beställning av blommor. Gäller ej på leverans- eller expeditionsavgift.
theflowereffect

Om Interflora

Interflora är en blombutik på nätet, där man kan köpa enskilda blommor, färdiga buketter eller skapa egna buketter. Med hjälp av smidig navigering kan man lätt hitta passande blomster till specifika evenemang och tillfällen, och få de levererade direkt till rätt adress. Använd din aktuella Interflora rabattkod för att skicka Blommogram® till nära och kära.


Shoppa blommor med gällande Interflora rabattkod

I Interfloras webbutik kan du navigera via kategorier eller tillfällen. Kategorier inkluderar Buketter, Krukväxter, Rosor, Låt oss Skapa, Färdiga Paket, Företagsblommor och Begravningsblommor. Om du vill använda din gällande Interflora rabattkod för att shoppa till ett speciellt tillfälle, kan du välja mellan Höstens Blommor, Födelsedag, Nyfödda, Krya på dig, Bara därför att, Tack för hjälpen, Romantiska blommor och Kondoleans blommor.


Det går även att kombinera kategorier och tillfällen, som till exempel ”krukväxter” + ”födelsedag”, så får man upp de produkter som finns inom båda kategorierna. Om man vill använda sin Interflora erbjudandekod för att köpa en krukväxt till en födelsedag, passar det bra med en Vit Phalaenopsis eller en Rosa Phalaenopsis i keramikkruka. På produktsidan kan man också lägga till en nalle, choklad eller presentinslagning med ett klick.


Köp rosor med rabattkod på Interflora

På Interflora kan du så klart köpa rosor av olika slag med din rabattkod. Välj från ett utbud av Höst-rosor, Orange rosor, Röda rosor – större, Röda rosor – långa, Vita rosor, Vita rosor med choklad, Rosa rosor, och så vidare. Du kan köpa enskilda rosor eller buketter med din gällande Interflora rabattkod, och med bara några klick kan du lägga en beställning som skickas direkt hem till den lyckliga mottagaren. Aldrig har det varit så enkelt att uppvakta någon med rosor!


Få inspiration & köp små kaktusar med Interflora rabattkoder

Här finns det en hel sektion dedikerad åt inspiration, med artiklar i kategorier som Högtid och Ceremoni, Blomstertrender, Blomsterspråket, Senaste Nytt, Möt våra florister, Blomfakta och Tips & Inspiration. Om du är lite osäker på hur du vill använda din gällande Interflora rabattkod, kan du till exempel besöka Blomstertrender och läsa en artikel om kaktusens framfart i Kaktusen som trend sticker fast. Där får du tips om hur man inreder med kaktus, var man ska placera den och hur ofta den ska vattnas.


Fullborda gåvan med en chokladask

Vad är bättre än en vacker blomsterbukett? En vacker blomsterbukett och en chokladask, så klart. I webbutiken kan du använda dina aktuella Interflora rabattkoder på chokladaskar med 81 bitar, 49 bitar, 36 bitar eller 16 bitar. Alla askar kommer med en blandning av ljus, vit och mörk choklad, så det finns något för alla även i de små askarna. Interflora tillverkar sin egen choklad, som är ”komponerade för en varierad och smakfull upplevelse”.


Flera olika sätt att kontakta kundtjänst på

Längst ner på sidan finns det länkar till olika hjälpavsnitt, så som villkor, kundservice och kontakt-sektionen. Där finner du svar på många vanliga frågor, vilket kan vara till stor hjälp om du har några funderingar. Om din fråga inte är besvarad där kan du använda kontaktformuläret, sända e-post eller ringa kundtjänst, som har öppet måndag - fredag 09.00 - 20.00 och lördag 09.00 - 13.00.