ICA Upplevelser Rabattkod

4 erbjudanden | Mer om ICA Upplevelser

Med ICA Upplevelser rabattkod får du 10-20% rabatt på upplevelser. Ge bort en upplevelse och få en fotobok på köpet. ICA Upplevelser erbjuder spännande upplevelser inom motor, äventyr, relax, mat & dryck.

Aktuella ICA Upplevelser rabattkoder Mars 2019

 Verifierad
10% rabatt på alla upplevelserRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
ICA10
Visa Rabattkod
 Verifierad
 Endast på Gratislandet
7% rabatt på alla upplevelserRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
AUPPGL
Visa Rabattkod
Få en Fotobok vid köp av valfri upplevelseGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Härliga upplevelser för två - från 495 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

15% rabatt på alla upplevelserRabattkoden slutade gälla 30 nov. Villkor
Kan ej kombineras med andra rabatter, kampanjer eller erbjudanden.
ICAMONDAY

Om ICA Upplevelser

ICA Upplevelser har ett utbud av upplevelser och upplevelsepresenter i kategorierna Aktuella Kampanjer, Familj, Kultur, Luft, Mat & Dryck, Motor, Natur, Relax, Sport & Fritid, Vatten och Äventyr. Bläddra runt med din gällande ICA Upplevelser rabattkod och välj bland upplevelser för alla smaker och tillfällen. Här finns det något för alla olika typer av människor; de äventyrliga, naturälskarna, de sportiga, livsnjutarna och de kulturella.


Utforska det varierande sortimentet med allt från matvandringar och vinprovningar till tandemskärmflyg och sportbilskörningar. Alla upplevelser som köps med aktuella rabattkoder hos ICA Upplevelser kommer med försäkring helt utan extra kostnad. Det är enkelt och smidigt att utforska sortimentet med hjälp av kategorier och sökfilter.


Köp upplevelsepresenter med gällande ICA Upplevelser rabattkod

Man kan ta en titt på kategorin Aktuella Kampanjer för att se om det finns några rabatterade upplevelser som passar. Det dyker ständigt upp nya kampanjer och erbjudanden på olika teman, som till exempel Ölprovning Rom- & Chokladprövning, Ansiktsbehandling för män, Whiskeyprovning för två, Kör världens snabbaste muskelbil eller Hotellweekend på First Hotel Reisen. Med en gällande ICA Upplevelser rabattkod kan man också få rabatt i andra kategorier.


Familjeavdelningen består av en spännande blandning av unika och underhållande upplevelser runt om i Sverige. På vänster sida kan man applicera filter på sin sökning, för att hitta rätt typ av upplevelse. Förfina din sökning enligt pris, ”puls”, län, kategori och antal, och se vilka upplevelser som passar just dina behov. Här finns det gott om alternativ för familjer i landets alla län.


Rabatt på spadagar och massage med ICA Upplevelser rabattkoder

För de som tycker om att slappna av, njuta av skönhetsvård och härliga spa-behandlingar, finns det mycket att välja på med en gällande ICA Upplevelser rabattkod. Vad sägs om Prova på yoga, Strandrelax, Saltspa, Bröstvaxning för män, Fransar och bryn, Fotvård 30 min, Fiskpedikyr, Massage 30 min, Ansiktsbehandling 30 min, Aromamassage, Manikyr, Skönhetsbehandlingar, Lerinpackningar, eller kanske en Hotstone-behandling?


Unika presenter med aktuella rabattkoder på ICA Upplevelser

Under Mat och Dryck kan man välja bland mumsiga och spännande alternativ som involverar öl, vin, choklad, whiskey, matvandringar, teer, lakrits, polkagrisar och olika middagsupplevelser. Champagneprovning finns också tillgängligt i många städer, som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle och Karlstad.


Eller vad sägs om en kulturell stadsvandring i Stockholm eller Stand-up för två? Använd en gällande rabattkod hos ICA Upplevelser om du vill ge bort minnesvärda stunder till vänner och familj, som de sent kommer glömma.


Många olika äventyr på ICA Upplevelser

Här råder det ingen brist på äventyr heller, och i äventyrssektionen kan man sortera upplevelserna utefter hur mycket ”puls” de har – det vill säga hur pass det får adrenalinet att pumpa. Den maximala pulsen, 5 av 5, levererar en lista på utmanande äventyr, som Tandemskrämflyg, Banracing på flygfält, Ferrari vs Lamborghini – Speedtest och Wingwalking. Endast rekommenderat för riktiga våghalsar.


Snabba leveranser och kundtjänst

Om du har några funderingar kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. De har öppet måndag – fredag klockan 10.00 - 17.00. Presentaskar som köps med aktuell erbjudandekod levereras inom 1–3 dagar om du beställer innan 15.00.