Hunkemöller Rabattkod

5 erbjudanden | Mer om Hunkemöller

Senaste Hunkemöller rabattkod ger upp till 20% rabatt på beställningen eller fri frakt. Stor REA hos Hunkemöller med upp till 70% rabatt på mängder av underkläder och sovplagg. Fri frakt vid beställning till din Hunkemöller-butik.

Aktuella Hunkemöller rabattkoder Mars 2019

 Verifierad
17% rabatt på hela din beställningRabattkoden giltig t.o.m. 28 mars. Villkor
Gäller vid köp över 350 kr och en gång per kund.
DJODLP
Visa Rabattkod
Fri frakt vid köp över 200 krGiltig t.o.m. 21 mars.
Visa Erbjudande
Köp 2 toppar, få 50% rabatt på den billigasteGiltig tills vidare.Gäller på alla produkter som visas när du öppnar denna länk.
Visa Erbjudande
Aktuella rabatter & erbjudanden hos HunkemöllerGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Fri frakt till valfri Hunkemöller-butikGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

4 för 3 på hela sortimentetRabattkoden slutade gälla 3 feb. Villkor
Rabatten dras på den billigaste varan. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
4THFORFREE
10% rabatt på hela din beställningRabattkoden slutade gälla 1 feb. Villkor
Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.
WELCOME@10HKM

Om Hunkemöller

Hunkemöller är en av de största underklädesbutikerna i Europa. Med egna kollektioner och ett vasst designteam, kommer det ständigt ut nya produkter, som alltid testas för god passform, kvalitet och hållbarhet. Här ligger fokusen på att utforma nya produkter där pris, design och kvalitet går hand i hand. Shoppa moderiktiga underkläder, badkläder, nattkläder och sportkläder med din gällande rabattkod hos Hunkemöller.


I denna webbutik kan du enkelt navigera dig fram i avdelningarna för Nyheter, BH:ar, Trosor, Badkläder, Nattkläder, Sport, Kollektioner, Strumpor och Accessoarer. Här finns det bekväma och sköna vardagstrosor och BH:ar, men också sexiga och feminina kollektioner, så du kan hitta något för varje tillfälle. För de aktiva personerna finns det också ett utbud av snygga träningskläder och sport-BH:ar som man också kan få rabatt på med en aktuell Hunkemöller rabattkod. Om du behöver hjälp för att hitta rätt passform eller storlek så finns det även guider på deras hemsida.


Köp underkläder med gällande Hunkemöller rabattkoder

En av de bästa funktionerna i Hunkemöllers webbutik är att man lätt och snabbt kan shoppa vackra och sexiga underklädesset. Det finns många unika designs att välja mellan. På produktsidorna ser man bilder på hela setet med modell, och kan välja storlek och antal produkter på högersida, där alla matchande trosor och BH:ar är listade under varandra. Sedan lägger man till allt i varukorgen med ett klick. När man har shoppat klart kan man helt enkelt aktivera sin gällande rabattkod på Hunkemöller för att få sin rabatt. På det här viset behöver man inte klicka runt och leta runt, för att hitta matchande produkter.


Handla BH med aktuell rabattkod på Hunkemöller

I den här webbutiken finns alla tänkbara variationer av BH:ar för alla tillfällen, som exempelvis Strapless BH:ar, Bralettes, Självhäftande BH, BH:ar med Vaddering, BH:ar utan Vaddering, T-shirt BH:ar, Basic BH:ar, BH:ar med eller utan Bygel, Sport BH:ar. När man shoppar BH med en aktuell Hunkemöller rabattkod kan man också förfina sina sökningar med filter som storlek, färg, pris, stil, sexy shapes, favorite fits, kollektioner eller betyg.


Även på dessa produktsidor visas flera olika bilder på modeller från olika synvinklar, som man också kan zooma in på för att se detaljer. Där finns det också detaljerad information, tvättråd och relaterade produkter.


Shoppa sexiga nattkläder med rabatt på Hunkemöller

I avdelningen för nattkläder finns det väldigt mycket att välja på, med kategorier som Nattkläder Kampanj, Topp 5 Loungewear Sets, Sexiga Nattkläder, Nattlinnen, Bodies och Korsetter, Toppar och Tröjor, Byxor och Shorts, Pyjamas, Loungewear, Morgonrockar och Kimonos, Onesies, Tofflor, med mera.


Här har de också satt ihop outfits med loungewear för hemmakvällar på några olika teman. Vad sägs om Lazy Sunday, Netflix and Chill, Girls Night eller Sexy Nights? Dessa härliga set är ett kul sätt att shoppa på, och de består av 4–5 delar som kan vara till exempel trosor, shorts, linne, badrock eller tofflor.


Dedikerad kundtjänst

Det finns en stor FAQ-avdelning för vanliga frågor och svar, men om man inte hittar sin lösning där kan man kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. E-postmeddelanden besvaras inom 48 timmar och kundservice är öppen måndag – fredag klockan 09.00-17.00.