Hotels.com Rabattkod

11 erbjudanden | Mer om Hotels.com

Boka med Hotels.com rabattkod och få 10% extra rabatt på hotell. Du sparar upp till 50% på massor av hotellerbjudanden. Hotels.com har ett av världens största urval av hotell. Få en fri bonusnatt när du samlat 10 nätter med Hotels.com Rewards. Läs mer om Hotels.com

Aktuella Hotels.com rabattkoder Februari 2019

 Verifierad
10% extra rabatt på din hotellbokningRabattkoden giltig t.o.m. 25 feb 08:00.Vissa hotell exkluderade.
EQ1719
Visa Rabattkod
 Verifierad
60 kr rabatt på hotellbokningar över 600 krRabattkoden giltig tills vidare.Vissa hotell exkluderade.
0OFFSE
Visa Rabattkod
Februari-Rea - upp till 40% rabatt på hotellGiltig t.o.m. 1 mars.Fantastiska erbjudanden över hela världen.
Visa Erbjudande
Solsemester - upp till 40% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Ski Holidays Sale - upp till 35% rabatt på hotellGiltig t.o.m. 28 feb.
Visa Erbjudande
Dagens Erbjudande - få upp till 50% rabattGiltig tills vidare.Utvalda hotell på toppdestinationer världen över.
Visa Erbjudande
Hotels.com Sista-Minuten-erbjudandenGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Spara upp till 40% på hotell i LondonGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Hotellerbjudanden i New York - 20-40% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Erbjudanden i Barcelona - upp till 35% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Paris - 30% rabatt hos Hotels.com på fler än hundra utvalda hotellGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

10% extra rabatt på din hotellbokningRabattkoden slutade gälla 11 feb 08:00.Vissa hotell exkluderade.
AFFGENSEQ1519
10% extra rabatt på din hotellbokningRabattkoden slutade gälla 28 jan 08:00.Vissa hotell exkluderade.
AFFGENSEQ1319
10% extra rabatt på din hotellbokningRabattkoden slutade gälla 14 jan 08:00.Vissa hotell exkluderade.
AFFGENSEQ119
12% extra rabatt när du bokar i Hotels.com appenRabattkoden slutade gälla 28 nov 08:00.Vissa hotell exkluderade. Villkor
Endast giltig i samband med bokningar som görs via Hotels.com mobil-app.
BLACKFRIDAY12
11% extra rabatt på din hotellbokningRabattkoden slutade gälla 28 nov 08:00.Vissa hotell exkluderade.
BLACKFRIDAY11

Om Hotels.com

Hotels.com är ett av världens ledande företag inom hotellbokning och de erbjuder sina bokningstjänster på nätet och via callcentran. Här kan du utforska världens största utbud av boenden för resenärer. Välj och vraka bland välbekanta hotellkedjor och mindre hotell med bekvämlighet och få direkt tillgång till all nödvändig information. Använd din Hotels.com rabattkod på Hotellerbjudanden, Paketresor och flyg eller Gruppresor.


Med en närvaro i över 60 länder, får du direkt tillgång till hundratusentals hotell världen runt på Hotels.com. Det unika lojalitetsprogrammet ger dig dessutom en bonusnatt för var tionde natt du bokar och bor. Här använder de marknadsledande teknologi för att beskydda dina uppgifter, så du kan känna dig trygg när du gör dina bokningar. Du är även skyddad av deras prisgaranti. Om du har några frågor kan du alltid kontakta kundtjänst för support. De finns tillgängliga dygnet runt, sju dagar i veckan.


Boka rum med rabattkoder på Hotels.com

På Hotels.com har du en möjlighet att hitta hotellrum till rabatterade priser och deras team strävar efter att förse dig med de lägsta priserna på marknaden. Använd din aktuella Hotels.com rabattkod för att få ännu mer för dina pengar. Här kan du hitta hotellrum världen runt och handla tryggt och behagligt, med bra köpvillkor och användarvänlig navigering. Läs andra gästers recensioner för att få en idé om hur det är att bo på hotellet och skriv dina egna recensioner.


Välj och vraka mellan weekendresor, romantiska äventyr, långa semestrar eller en-natts-turer runt om i norden. Här kan du se allt du behöver veta angående detaljer som gratis frukost, gym, spa, golfbanor och mycket annat som skapar en vistelse som är perfekt för just dig.


Köp paketresor och gruppturer med aktuell Hotels.com rabattkod

Om du vill boka en paketresa så kan du också göra det här. Välj om du vill boka Flyg, Flyg + Hotell eller Upplevelser. I upplevelse-sektionen kan du använda din rabattkod på spännande aktiviteter som till exempel Fototur på Djurgården i soluppgången med svensk frukost, Privat vandringstur med vikingahistoria i Gamla stan eller Helikoptertur över Stockholm och Stockholms skärgård. På varje aktivitet kan du läsa hjälpsam information, se kartor och relaterade upplevelser som kanske också intresserar dig och din resegrupp.


Full koll på dina resor och recensioner

När du gör dina bokningar sparas alla dina bokningar på ditt privata konto. Där kan du se Dina Bokningar, Reseplanerare och Recensera ett hotell. Genom att dela med dig av dina egna upplevelser med recensioner, hjälper du andra resenärer att hitta hotell som de kan njuta av. När du är inloggad kan du också se hur många nätter du har kvar tills du får din gratis hotellnatt med Hotels.com Rewards.


Kundtjänst dygnet runt, 7 dagar i veckan

Hotels.com erbjuder kundtjänst dygnet runt, sju dagar i veckan. Teamet kan nås via

e-post eller telefon. Det finns också mycket information på hemsidan, med en stor sektion för vanliga frågor gällande till exempel reservationer, bokningar, köp, rabattkoder, uppgraderingar eller erbjudandekoder. Där kan också läsa deras användarvillkor och integritetspolicy.