Horze Rabattkod

6 erbjudanden | Mer om Horze

Shoppa med Horze rabattkod och få upp till 30% rabatt på beställningen. Stor REA hos Horze med upp till 50% rabatt på rid- och hästartiklar från välkända varumärken. Här hittar du allt för häst, ryttare, stall, trav och husdjur. Fri frakt på beställningar över 499 kr.

Aktuella Horze rabattkoder Februari 2019

 Verifierad
15% rabatt på valfri varaRabattkoden giltig i 7 timmar till. Villkor
Gäller vid köp över 600 kr. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger.
Z15OFF
Visa Rabattkod
 Verifierad
15% rabatt på hela din beställningRabattkoden giltig tills vidare.Endast nya kunder. Villkor
Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger.
SIGNUP
Visa Rabattkod
Ge 25% rabatt till en vän - få 25% rabatt på ditt nästa köpGiltig tills vidare. Villkor
Ge vänner 25% rabatt på deras första beställning, och få 25% när de handlar. Erbjudandet är endast online och gäller endast för vänner som inte tidigare köpt från horze.se. Gäller en gång per kund. Vissa produkter exkluderade. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger.
Visa Erbjudande
Utförsäljning - 20-60% rabatt på över 1000 produkterGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Fri frakt hos Horze vid köp över 499 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
REA - 20-50% rabatt på mängder av varorGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

200 kr rabatt vid köp över 1000 krRabattkoden slutade gälla 23 dec. Villkor
Gäller en gång per kund. Vissa produkter exkluderade. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger.
XMAS18
10% rabatt över 499 kr, 20% rabatt över 1000 kr, 30% rabatt över 1500 krRabattkoden slutade gälla 10 nov. Villkor
Gäller endast produkter från Horze och B//Vertigo! Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna).
SAVEBIG
200 kr rabatt vid köp över 1000 krRabattkoden slutade gälla 30 sep. Villkor
Erbjudandet gäller endast på nätet. Denna kupong kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna).
HZAUTUMN
5% rabatt över 1000 kr, 10% rabatt över 1500 kr, 15% rabatt över 2000 krRabattkoden slutade gälla 30 sep. Villkor
Gäller endast produkter från Horze, Finn-Track, Pharmacare och B Vertigo! i kategorin Erbjudanden.
HZDEALS
25% rabatt på valfri vara från Horze & B VertigoRabattkoden slutade gälla 23 sep. Villkor
Gäller vid köp över 500 kr. Rabatten dras på den dyraste produkten som du köper. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kuponger.
HZ25OFF

Om Horze

Horze är en hästbutik med 27 butiker runt om i Europa och en välsorterad webbutik. Här arbetar de för att ge hästar och hästägare mer för pengarna, med en blandning egen produktion och distribution av välkända varumärken. Använd en gällande Horze rabattkod på det du behöver till din häst, i kategorier som Häst, Ryttare, Hälsovård, Stall, Trav, Husdjur, Varumärken, Brodyr och Rea.


Välj och vraka i det stora sortimentet av hästutrustning från populära märken. Med en aktuell rabattkod kan du få rabatt på produkter från Horze, B Vertigo, Finn-Track, Pharmacare, Absorbine, Accuhorsemat, Aigle, AIKO, Arioneo, Beeztees, Beris, Bucas, Cavalliera, Cavallo, Chukka, Diopet, Effol, Equinail, Eskadro, Eyenimal, Horslyx, Jacson, K9 Horse, och många fler.


Köp hästprodukter med gällande Horze rabattkod

I denna hästbutik finns allt du behöver till ditt hästliv, oavsett om du behöver något till hästen, till ryttaren eller till stallet. Till hästen hittar du bland annat Täcken, Träns, Benskydd, Insektsskydd, Sadelunderlag, Grimma och Grimmskaft, Ridhuva, Reflexer, Sadlar och Stigbyglar. Dra nytta av en gällande Horze erbjudandekod för att köpa dina produkter till ett lägre pris.


Trots att denna butik har ett sådant stort utbud, erbjuds en bekväm och enkel shoppingupplevelse, tack vare det välsorterade sortimentet. Filtrera din sökning enligt märken, färg, storlek eller prisklass för att lätt få upp produkter som är relevanta för dig.


Handla ridprodukter med aktuell rabattkod hos Horze

Avdelningen med ridprodukter har över 3000 artiklar i kategorierna Ridprodukter för herrar, Junior, Ridbyxor, Ridhjälmar, Stövlar och skor, Säkerhetsvästar, Ytterkläder, Skjortor, Handskar, Strumpor, och så vidare. Här kan man använda en aktuell rabattkod på en elegant outfit. Butiken har också olika guider om man behöver hjälp och inspiration, som till exempel Hur du ser till att du och din häst syns under ridturen, 3-stegsguide när du ska köpa ridstövlar och 10 tips för vinterridning.


Förutom eleganta ridkläder och andra tillbehör, finns det också en avdelning för hälsovård i butiken. Där finner du allt från hästfoder och tillskott, till liniment, lera, produkter för ryktning, hovvård och insektsmedel. Vissa favoriter är redan rabatterade, och en gällande Horze erbjudandekod ger dig ett lägre pris i alla kategorier.


Rabatt på broderade jackor och täcken

Denna butik har gjort det lätt för hästälskare att skapa unika produkter, med personlig brodyr på jackor, täcken, sadelunderlag och överdelar. När man har valt sin produkt och klickat på ”Lägg till en brodering”, så får man välja vart texten ska placeras, vad det ska stå, vilken font man vill ha, samt färg och storlek. Med några klick har man skapat något unikt och extra speciellt.


Snabba leveranser och trygg e-handel

Horze erbjuder trygg e-handel och alla transaktioner skyddas av ett SSL-certifikat från DigiCert. Det betyder att din personliga information krypteras så att den inte kan läsas av utifrån. Det finns en FAQ-avdelning med svar på vanliga frågor, men om du har några speciella funderingar kan du kontakta kundtjänst via kontaktformulär.


Alla beställningar sänds inom 2–3 arbetsdagar efter det att ordern är slutförd, förutom beställningar med broderi, som tar 1–3 extra dagar att behandla. Leveranser sker med PostNord, som säkerställer snabba och säkra leveranser.