Glitter Rabattkod

3 erbjudanden | Mer om Glitter

Med Glitter rabattkod får du upp till 40% rabatt på beställningen. Shoppa smycken, hårprodukter och accessoarer hos Glitter med upp till 70% rabatt. Fri frakt på alla beställningar över 300 kr.

Aktuella Glitter rabattkoder Mars 2019

Få en rabattkod med 10% rabattGiltig tills vidare.Gäller när du anmäler dig till butikens nyhetsbrev.
Visa Erbjudande
Erbjudanden - 30-70% rabatt mängder av varorGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Fri frakt hos Glitter vid köp över 300 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Om Glitter

Det här är en smyckesbutik med ett stort utbud av smycken och accessoarer i spännande kollektioner, som den nya kollektionen Royal från Zanzlöza. Här kan du shoppa via avdelningarna Nyheter, Smycken, Hårprodukter, Accessoarer, Silversmycken, Barn och Inspiration, eller ta hjälp av inspirerande kollektioner, topplistor och samlingar av de mest populära produkterna just nu.


Med en gällande Glitter rabattkod kan du köpa trendiga smycken och skönhetsprodukter till dig själv eller en god vän. Glitter ger sina kunder 30 dagars returrätt på beställningar, så här kan du handla i lugn och ro och hitta något snyggt som får dig att känna dig extra fin.


Shoppa smycken med gällande Glitter rabattkoder

I smyckesavdelningen finns det ett brett sortiment av örhängen i trendiga och klassiska stilar, halsband och armband för alla tillfällen, snygga piercingsmycken, fina broscher och bokstavssmycken. Använd din gällande Glitter rabattkod i kategorierna Armband, Berlocker, Brosch, Chokers, Halsband, Piercingsmycken, Ringar, Smyckestillbehör, Tåringar, Vristlänkar, Zanzlöza Smycken och Örhängen.


Här kan kunder välja mellan långa, korta, breda, färgrika, eleganta, tuffa, snygga, smala och spännande smycken av olika slag. Hitta ett statement-halsband för att upphöja en svart liten klänning, eller gå med något mer elegant och diskret beroende på tillfälle. Med en gällande Glitter rabattkod kan du hitta något för varje tillfälle, och kombinera ett halsband med matchande örhängen eller med ett vackert armband.


Handla hårprodukter med aktuell rabattkod hos Glitter

Sektionen med hårprodukter erbjuder en blandning av hårsnoddar, diadem, hårband, borstar, hårmunkar, hårkammar, hårklämmor, snurrar och hårspännen av många olika slag. Här finns det erbjudanden som köp 3 för 2, och du kan använda en aktuell rabattkod hos Glitter för att få ännu bättre priser på dina hårprodukter.


Alla produktsidor har detaljerad information, bra produktbilder och leveransinformation. Du kan också lägga till produkter i din egen önskelista, vilket är en bra funktion att ha om man vill kolla runt efter nya produkter och se vad som finns, även om man inte vill handla något just idag. Med din önskelista kan du bygga upp en inköpslista under dagens gång, så att du slutgiltligen får ut det mesta av din aktuella rabattkod hos Glitter.


Rabatt på accessoarer med Glitter erbjudandekod

Snygga accessoarer kan få en medioker outfit att förvandlas till något unikt och speciellt. I den här butiken finns det accessoarer som mobiltillbehör, iPadtillbehör, lösnaglar, scarves, väskor, mössor och plånböcker. Med en gällande Glitter rabattkod kan du få rabatt på de senaste trenderna från catwalken, men det finns också tidlösa accessoarer som alltid kommer väl tillhands – en svart snygg väska, till exempel.


För att hitta de accessoarer som passar dig bäst kan du använda dig av sökfilter, kategorier samt sortera sökträffarna enligt nyheter eller pris.


Snabba leveranser och många betalningsmetoder

Hos Glitter kan man betala med kortbetalning, faktura, kontofaktura, delbetalning, Klarna Direkt, samt betalning genom internetbank via Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB. Frakt kostar 29 kronor och tar mellan 1–3 arbetsdagar. På hemsidan finns det en sektion med vanliga frågor och svar, som kan vara till god hjälp. Om man har ytterligare frågor kan man kontakta kundtjänst via e-post, kontaktformulär eller telefon på vardagar klockan 09.00 – 12.00.