Expedia Rabattkod

5 erbjudanden | Mer om Expedia

Med Expedia rabattkod får du 10% rabatt på hotell. På Expedia bokar du enkelt billiga flyg, hotell och hyrbilar i hela världen. Vare sig det är en semesterresa eller affärsresa kan Expedias erbjudanden ge rabatt. Läs mer om Expedia

Aktuella Expedia rabattkoder Mars 2019

Dagens hotellerbjudanden - minst 25% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Boka tidigt och spara minst 25% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Hundratals hotellerbjudanden & billiga paketresor hos ExpediaGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Sista-minuten-resor - restresor till riktiga kanonpriser!Giltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Expedia Prisgaranti - mellanskillnaden tillbaka om du hittar en billigare paketresaGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

10% extra rabatt på din hotellbokningRabattkoden slutade gälla 26 nov.Vissa hotell exkluderade.
SPARANU10SE
4500 kr rabatt på paketresor (flyg+hotell)Rabattkoden slutade gälla 23 nov.Gäller när du bokar för minst 8000 kr. Vissa hotell exkluderade.
BLACKFRIDAYSE

Om Expedia

Expedia är en resebyrå på nätet som erbjuder bokningar på tusentals billiga hotell. Här finns det ett stort utbud med något för alla, oavsett vad du har för behov eller budget. Sök bland över en miljon flyg och hotell för att välja och vraka mellan bed & breakfasts, hostels, vandrarhem eller femstjärniga hotell, och ta del av låga priser hos Expedia. Om du använder din aktuella Expedia rabattkod kan du få ännu lägre priser.


På förstasidan kan du med enkelhet fylla i vilken typ av resa du är intresserad av, med eller utan hotell, och även hitta spännande aktiviteter. Det här är en lätt och smidig webbplats, med användarvänlig och enkel navigering. Hitta din drömresa till ett bra pris med några få klick.


Boka semester med Expedia rabattkod

Du kan känna dig trygg när du gör dina bokningar på en av världens största resebyråer på nätet. De flesta hotellbokningar kan också ändras eller avbokas helt utan avgift. Med en aktuell Expedia erbjudandekod kan du navigera med smidighet i avdelningarna Hotell, Flyg, Flyg + hotell, Hyrbil, Semesterbostad, Aktiviteter, Erbjudanden, Sista minuten, Expedia+.


Ta dig en titt och utforska tusentals resmöjligheter för hitta din ultimata arbetsresa eller semester, med aktiviteter, hyrbilar och utflykter. Expedia har bra lösningar för dina behov, både i Sverige och världen runt. Dra nytta av din gällande Expedia rabattkod för att boka resor och rum på såväl familjevänliga hotell som billiga hotell, och lyxiga semesterresorter.


Köp flyg och hotell med rabatt

Varje dag kommer det nya erbjudanden som kallas Dagens Topperbjudanden, där man kan göra riktiga klipp, som till exempel 50% rabatt på hotell, paketresor för 1899 kronor eller mindre, och attraktiva sista minuten-resor. Här samlas de mest populära hotellen på en och samma plats och erbjuder ständigt låga priser. När du shoppar resor kan du också läsa verifierade gästrecensioner från tidigare kunder för tips och idéer.


Handla sista minuten-resa hos Expedia med aktuell rabattkod

Om du är intresserad av sista minuten-resor erbjuds det nya äventyr och upplevelser varje dag i den här resebyrån på nätet. Med en aktuell Expedia erbjudandekod kan du utforma din egen sökning eller utforska olika kollektioner som exempelvis Res denna vecka - Sista minuten-hotell från 1 448 kronor eller Res nästa vecka eller Sista minuten-hotell från 1 221 kronor.


Det finns mycket inspiration att hitta på Expedia, med olika destinationer som Last minute till Spanien, Last minute till Kanarieöarna, Last minute till Prag eller Last minute till Kroatien. Hitta en billig resa som passar dig och dina reskamrater och lägg till spännande aktiviteter, med en blandning av Dagsturer och utflykter, Turer och sightseeing, Hop-on/Hop-off, Vandrings- och cykelturer, Kryssningar och vattenturer och Privata turer.


Kundsupport alla dagar i veckan

Det finns en stor avdelning med svar på vanliga frågor och gott om annan hjälpsam information på hemsidan. Om du har några ytterligare frågor angående exempelvis bokningar, gällande rabattkoder, erbjudanden eller ditt konto, kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. De finns tillgängliga måndag – fredag klockan 08.00 - 18.00, och på lördagar, söndagar och helgdagar klockan 09.00 - 17.00.