City Gross Rabattkod

4 erbjudanden | Mer om City Gross

Använd City Gross rabattkod och få upp till 200 kr rabatt på matkassar. Beställ City Gross matkasse med färska råvaror till 3-5 middagar för 2-4 personer. Ingen bindningstid när du prenumererar och du kan dessutom pausa din prenumeration.

Aktuella City Gross rabattkoder Februari 2019

 Verifierad
 Endast på Gratislandet
Fri frakt på matkassen MatklarRabattkoden giltig tills vidare.
NDETMK
Visa Rabattkod
100-200 kr rabatt på alla matkassarGiltig tills vidare.Gäller för nya kunder. Villkor
Gäller ej Flexkassen.
Visa Erbjudande
200 kr rabatt på Ekologiska FlexitariankassenGiltig tills vidare.Gäller för nya kunder.
Visa Erbjudande
200 kr rabatt på Vegetariska ViktVäktarkassenGiltig tills vidare.Gäller för nya kunder.
Visa Erbjudande

Om City Gross

City Gross är en stormarknad på nätet, som har funnits i branschen sedan 1993, och strävar efter att göra skillnad för konsumenter. De erbjuder bara svenskt kött, som är styckat och packat i butiken av kompetent personal, nybakat surdegsbröd från egna bagerier och det bredaste livsmedelssortimentet som finns i Sverige.

I denna webbutik är det helt enkelt smidigare att köpa mat. Välj mellan matkassar för goda och lättlagade måltider, handla med hjälp av ”köpbara recept”, eller använd din aktuella City Gross rabattkod till att handplocka dina produkter bland över 7’000 matvaror.


Köp färdiga matkassar med din gällande City Gross rabattkod

Om du vill använda din aktuella City Gross rabattkod för att köpa matkassar kan du välja mellan ett flertal olika färdigplanerade veckomenyer för hela familjen. Storleken på matkassarna varierar från 2–12 personer och 3–7 middagar, och det är lätt att prova på riskfritt, eftersom det inte finns någon bindningstid.


Matkassarna kommer alltid med svenskt kött och färsk fisk, med ett stort utbud av ekologiska och färska frukter och grönsaker. Om du strävar mot att ha en ekologisk livsstil, kan du spara tid, energi och pengar genom att aktivera din gällande City Gross rabattkod. Välj mellan Flexkassen, Bamses Barnkasse, Ekologisk Matkasse, Klassisk Matkasse, ViktVäktarnas Matkasse, ViktVäktarnas Vegetariska Matkasse, ViktVäktarnas Laktosfria Matkasse, Flexitarian Matkasse, Vegetarisk Matkasse, Glutenfri Matkasse eller Laktosfri Matkasse.


Smidigt att handla matvaror med City Gross rabattkoder

Det har aldrig varit så enkelt att handla matvaror förut. Idag kan vi sitta hemma i lugn och ro och göra våra beställningar med några klick. City Gross har gjort shoppingupplevelsen ännu smidigare, med sin recept-baserade funktion, som tillåter dig att använda dina rabattkoder till att köpa råvaror till hela recept med ett litet klick.


Steg ett är att hitta dina favoritrecept, vilket du kan göra via sökfunktionen eller via kategorier som Middag för 4 under 100-lappen, Schyssta Vardagsrecept och Gröna Recept. Du kan också applicera filter, som glutenfritt, laktosfritt och ekologiskt, samt specificera tillagningstid, från 20 minuter till 60+ minuter.


Med recept som Blomkålssoppa med dillig räktopp och Couscous med ost och mynta, som är ”köpbara recept”, kan man enkelt välja hur många portioner man vill köpa och bara klicka på ”lägg till”, så läggs alla ingredienser till varukorgen helt automatiskt. När du har skapat ditt eget City Gross konto kan du också spara recept i din privata favoritlista, när du köper matvaror med dina rabattkoder.


Fokus på kvalitet, hälsa & miljö

Miljö, klimat och hälsa är prioriteras på City Gross, som gör allt de kan för att minska sin miljöpåverkan. De lägger också stor vikt vid att märka alla kemiska produkter, och hjälper sina kunder att göra hälsosamma och miljömedvetna val.

Du kan använda din City Gross rabattkod med gott samvete och göra positiva förändringar till din kost redan idag. Vad sägs om Enchiladas med kyckling eller Grillad halloumi och rödbetor i pitabröd? Med hjälp av köpbara recept kan du laga spännande maträtter enklare än någonsin förut.


Leveranser sker på måndagar och söndagar. Hemleverans kostar 50 kronor, men man kan också välja butiksupphämtning helt kostnadsfritt, och få ner den totala kostnaden med rabattkoder. På City Gross tillkommer det också en expeditionsavgift på 95 kronor på beställningar under 400 kronor.