Cervera Rabattkod

5 erbjudanden | Mer om Cervera

Senaste Cervera rabattkod ger upp till 20% rabatt på beställningen. Cervera erbjuder allt du behöver till ditt kök! Upp till 40% rabatt på köksartiklar. Kampanjer på glas, tallrikar, köksredskap, förvaring och mycket mer.

Aktuella Cervera rabattkoder November 2017

Få en rabattkod med 50 kr rabatt när du blir medlem i Cervera ClubGiltig tills vidare. Villkor
Bli medlem gratis och ta del av aktuella rabatter. Som en välkomstpresent från Cervera får du en värdecheck på 50 kr att använda nästa gång du handlar. Som medlem får du även Cerveras inspirerande utskick, med idéer, nyheter, tips, rabatter och inbjudningar till roliga event.
Visa Erbjudande
20% rabatt på Stenfors belagda stekpannor från Anders PetterRabattkoden giltig tills vidare. Villkor
Gäller på ord. pris. Gäller för dig som är eller blir medlem. Logga in för att ta del av rabattkoden.
k20aps
Visa Rabattkod
Upp till 40% rabatt på utvalda produkterGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Fri frakt & fri retur till valfri Cervera-butikGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Fri frakt hos Cervera vid köp över 498 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

25% rabatt på Swedish Grace muggar från RörstrandRabattkoden slutade gälla 8 okt. Villkor
Gäller på ord. pris. Gäller för dig som är eller blir medlem. Logga in för att ta del av rabattkoden.
2541sgm
20% rabatt på köksel/köksmaskinerRabattkoden slutade gälla 23 juli. Villkor
Gäller på ord. priser. Gäller ej Vitamix. Gäller för dig som är eller blir medlem. Logga in för att ta del av rabattkoden.
club2829el
20% rabatt på hela din beställningRabattkoden slutade gälla 2 juli. Villkor
Gäller på ord. pris och och ej VitaMix. Gäller för dig som är eller blir medlem. Logga in för att ta del av rabattkoden. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
20282
25% rabatt på alla styckglas från Orrefors, Kosta Boda & RiedelRabattkoden slutade gälla 25 juni. Villkor
Gäller även alla 2-pack från Riedel. Gäller på ord. priser och ej set. Gäller för dig som är eller blir medlem. Logga in för att ta del av rabattkoden.
17club2506
20% rabatt på serien Ruutu från IittalaRabattkoden slutade gälla 25 juni. Villkor
Gäller för dig som är eller blir medlem. Logga in för att ta del av rabattkoden.
club20ruu

Om Cervera

På Cervera hittar du ett väldigt stort sortiment av kvalitativa designprodukter för matlagning, dekoration och servering. Om du gillar att laga mat, göra det fint hemma och bjuda gäster på oförglömliga stunder, då är detta en butik för dig. Med din Cervera rabattkod kan du spara pengar på produkter från Iittala, Orrefors, Morakniv, Georg Jensen, Anders Petter, Kosta Boda, Kitchen Aid, Arabia, och mycket mer. 


Cervera öppnade sin första butik redan 1987 och idag har de 72 fysiska butiker över hela Sverige, samt den omfattande webbutiken, där du kan göra smarta köp med rabattkoder och erbjudandekoder. 


Shoppa med en aktuell Cervera rabattkod

Nu när du har lagt vantarna på en gällande Cervera rabattkod är du säkert sugen på att utforska deras stora utbud. Om du behöver lite inspiration för att hitta en spännande, ny produkt som verkligen kan imponera på matgästerna, kan du vända dig till Cerveras blogg. Där finns det guider, artiklar och recept. Vad är en rökpistol och hur gör man en Rökt Bloody Mary? Det kan du lära dig på bloggen. Där finns det också en porslinsskola, och en liten artikel om varför ”slow cooking” är så bra. 


Om du har en favoritdesigner kommer du att njuta av hur fint de har gjort i webbutiken när man går in på ett visst varumärke. Varje sida har en introduktion till märket, som åtföljs av tydliga och inbjudande bilder på var produkt. Det är tur att det finns Cervera rabattkoder, för vem behöver inte en ny sylvass kniv till kollektionen, eller en söt Marimekko-kopp till morgonkaffet?


Enkel navigering när du handlar med Cervera rabattkoder

Alla produkter är uppdelade i tre huvudkategorier: Till köket, På bordet och I rummet. Om du letar efter specifika produkter på Cerveras webbutik kan du filtrera dina sökningar på många olika sätt, vilket gör det mycket enkelt att sålla ut det som är viktigast för dig. Du kan välja bland kategorier som Varumärken, Kategorier (Produkttyper), Färger, Designer och Prisintervall. 


Om du vill använda din aktuella Cervera rabattkod till att köpa en Pressobryggare, så väljer du helt enkelt den kategorien i sorteringsmenyn på vänster sida. Det finns också ett sökfält längst upp i vänstra hörnet där du kan skriva in vilken typ av produkt du letar efter. Vissa varor har också speciella bemärkningar, som Nyhet, Endast Online och Prisvärd. 


Bra kundtjänst och service

Alla köp över 498 kronor, med eller utan Cervera rabattkoder, kommer med gratis frakt, annars kostar det 60 kronor att få beställningen hemskickad. Det går lyckligtvis också att få leveransen till en specifik Cervera-butik. Vid uthämtning måste du visa legitimation, eller skicka ett bud som kan visa upp både sin egen och beställarens legitimation. 


Normal leveranstid är 1–3 vardagar, och om du vill ha dina varor levererade till en butik tar det upp till fem vardagar. 


När du handlar med Cervera rabattkoder i webbutiken har du 14 dagars ångerrätt, så du kan shoppa med gott samvete. Om du har några frågor kan du kontakta kundtjänsten på vardagar från 9.00 till 16.00. De finns tillgängliga via både e-post och telefon.