Bokus Rabattkod

8 erbjudanden | Mer om Bokus

Senaste Bokus rabattkod ger rabatt på ditt köp. Lagerrensning hos Bokus med 30-80% rabatt på massor av böcker för alla smaker. Bokus erbjuder ett stort utbud av fängslande böcker som passar allt från finsmakare som gillar klassiker till den som vill kura in sig i ett hörn och läsa spännande deckare. Läs mer om Bokus

Aktuella Bokus rabattkoder Mars 2019

 Verifierad
10 % rabatt på utvalda böcker (vårens läsmåsten)Rabattkoden giltig t.o.m. 24 mars. Villkor
Gäller på alla produkter som visas när du öppnar denna länk.
pärla
Visa Rabattkod
Få ett anteckningsblock på köpetRabattkoden giltig tills vidare.Gäller för studenter. Villkor
Gäller så långt lagret räcker.
rblock
Visa Rabattkod
5% studentrabatt hos BokusGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Aktuella erbjudanden - upp till 80% rabattGiltig tills vidare.Massor av böcker till fyndpriser!
Visa Erbjudande
Få rabatter & förmåner hos Bokus och AkademibokhandelnGiltig tills vidare.Gäller vid start av Bokus Play prenumeration. Villkor
Erbjudandet gäller endast för nya Bokus Play-kunder.
Visa Erbjudande
Bokus Lagerrensning - upp till 70% rabattGiltig tills vidare.Riktigt billiga böcker som finns kvar i lager.
Visa Erbjudande
Bokus Play - prova fritt i 30 dagarGiltig tills vidare. Villkor
Välj bland tusentals böcker i det smarta abonnemanget för ljudböcker. Från 89 kr per månad.
Visa Erbjudande
Fri frakt hos Bokus vid köp över 99 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

10% rabatt på hela din beställningRabattkoden slutade gälla 14 dec. Villkor
Gäller endast privatkunder. Gäller ej internationellt utbud av digitala böcker.
LUSSEDEAL
10% rabatt på hela din beställningRabattkoden slutade gälla 25 nov. Villkor
Gäller endast privatpersoner och ej på internationellt utbud av digitala böcker.
BLACKFRIDAY18
10% rabatt på hela beställningen (även REA)Rabattkoden slutade gälla 21 okt. Villkor
Gäller ej internationellt utbud av digitala böcker.
OKTOBERFEST

Om Bokus

Bokus är e-bokhandeln där nyheter dyker upp i samma sekund som de släpps, i gott sällskap av miljoner andra böcker. Det är lätt att utforska de olika avdelningarna och hitta nya och gamla favoriter med några klick. Tack vare smidig navigering och detaljerad katalogisering, är det en ren njutning att köpa böcker online med gällande Bokus rabattkoder.


Denna webbutik startades år 1997 och har sedan dess etablerats som ett av svenskarnas favoritställen att köpa böcker på med Bokus rabattkoder. Här får du fri frakt på beställningar över 99 kronor och visionen är ”Läsglädje för alla, varje dag”, vilket passar perfekt för alla bokälskare där ute. Navigera dig fram via huvudkategorierna: Ämnen, Nyheter, Bokustoppen, Erbjudanden, Höstens pocketfavoriter eller andra kategorier, som Student, Pocket, Bokus 20 år, Ljudböcker och E-böcker.


Köp böcker med gällande Bokus rabattkod

I nyhetssektionen kan du köpa nya böcker med din Bokus rabattkod inom kategorier som Släpptes igår, Nya pocketböcker, Nya deckare, Nya romaner, Nya barnböcker, Nya e-böcker, Nya ljudböcker, Nyheter på svenska, Nyheter på engelska, Årets nyheter, Förboka, Böcker att bevaka, Aktuellt just nu och Möt våra bokspecialister. Det finns så klart ett sökfält där du kan skriva in författarnamn eller boktitel också.


För att hitta det man söker kan man sortera och filtrera utbudet utefter kriterier som Språk, Ämne, Format, Läsålder, Utgivningsår, Inspiration, Pris, Leveranstid, Tidsperiod i boken samt Geografisk plats i boken – så här är det lättare att hitta en passande bok än i en fysisk bokaffär. När du ser en bok som du är intresserad av att köpa med din gällande Bokus rabattkod, kan du klicka på boken för att komma till en sida med en mer detaljerad bokbeskrivning och recensioner. Där kan du även se fler böcker skrivna av samma författare och relaterade böcker som kanske också faller dig i smaken.


Använd Bonus rabattkod på ljudböcker och e-böcker

Alla produkter i både ljudboks- & e-boksavdelningen går också att sortera enligt ovanstående kriterier, och om du skapar ett konto kan du spara böcker av alla olika slag i din egen favoritlista, genom att klicka på ett hjärta. Om du tycker speciellt mycket om en uppläsare kan du också klicka på uppläsarens namn för att få upp en lista över de böcker som hen har läst in.


Gör riktiga kap i fyndhörnan

Om 86% rabatt låter bra i dina öron, då kommer du att trivas i Bokus fyndhörna, där det finns en stor blandning av rabatterade böcker till väldigt låga priser. Även här kan du lyckligtvis filtrera böckerna precis som i de andra avdelningarna, och sortera dem enligt popularitet, titel, kundbetyg, utgivelsedatum och enligt lägsta pris.


Kundtjänst & Leveranser

Här gäller som sagt gratis frakt på beställningar över 99 kronor, och leveranstider varierar beroende på vad du köper för böcker med dina aktuella Bokus rabattkoder, men du kan alltid skynda på processen genom att betala för snabbfrakt om du vill.


Kundtjänst kan nås via e-post, kontaktformulär eller telefon på vardagar mellan 08.00 - 20.00. Alla meddelanden besvaras inom 24 timmar på vardagar. Det finns också ett FAQ med svar på de vanligaste frågorna.