Apoteket Rabattkod

7 erbjudanden | Mer om Apoteket

Senaste Apoteket rabattkod ger upp till 20% rabatt på beställningen. Få 50% rabatt på utvalda apoteksvaror hos Apoteket. Exklusiva medlemspriser och erbjudanden på hälso- och skönhetsprodukter. Apoteket erbjuder, på utvalda produkter, webbpriser som är lägre än dem de erbjuder på deras fysiska apotek.

Aktuella Apoteket rabattkoder Mars 2019

 Verifierad
20% rabatt vid köp över 300 krRabattkoden giltig t.o.m. 31 mars.Gäller endast nya kunder. Villkor
Gäller endast online och ej receptbelagda läkemedel.
kund20
Visa Rabattkod
Få en värdecheck med 25 kr för varje 1000 intjänade poängGiltig tills vidare. Villkor
En krona ger en poäng.
Visa Erbjudande
Erbjudanden - förmånliga priser på mängder av produkterGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Medlemserbjudanden - upp till 40% rabattGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Outlet - 40-50% rabatt på utvalda produkterGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande
Dubbla poäng på alla köp för dig som fyllt 65 årGiltig tills vidare. Villkor
Gäller på alla bonusgrundande köp, ej receptbelagda läkemedel. En krona ger en poäng.
Visa Erbjudande
Få fri frakt & bonus på alla köpGiltig tills vidare.Gäller för dig som är eller blir medlem i Apotekets kundklubb. Villkor
Poäng på alla dina inköp, förutom på receptbelagda läkemedel, modersmjölksersättning eller andra varor som ingår i högkostnadsskyddet. En krona ger en poäng.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

20% rabatt vid köp över 300 krRabattkoden slutade gälla 30 nov.Gäller endast nya kunder. Villkor
Gäller endast online och ej receptbelagda läkemedel.
nykund20

Om Apoteket

På Apoteket finns det ett brett sortiment av produkter inom hälsa och vård. Navigera via kategorier som Värk, Förkylning och Feber, Mage, Allergi, Sår, bett och stick, Handvård, Fotvård Ögon och öron, Mun och tänder, Kosttillskott och näring, samt Hälsa och levnadsvanor. Med en gällande Apoteket rabattkod kan man få lägre priser på tusentals produkter som får kroppen och sinnet att må bättre. Här är det snabbt, säkert och fraktfritt att handla.


I apotekets webbutik går det även att beställa receptbelagda mediciner, göra självtester, ta del av hälsotjänster och artiklar som Vitaminguiden, Magguiden och Hudguiden. Nu kan man även välja att förbeställa varor online och hämta ut dem redan efter två timmar på apoteket. Varor som beställs på nätet kan också levereras hem inom 1–2 dagar.


Köp värktabletter med gällande Apoteket rabattkod

På Apoteket kan man lätt hitta rätt produkter i det välorganiserade sortimentet, med hjälp av huvudmenyn och underkategorier. Värk-kategorien inkluderar receptfria läkemedel som kan hjälpa dig som har ont någonstans på kroppen. Här kan du använda din gällande Apoteket rabattkod på produkter som lindrar värk som Huvudvärk, Migrän, Rygg- & nackvärk, Ledbesvär och artros, Tennisarmbåge och musarm, Mensvärk och Tandvärk. Handla produkterna direkt och få dem smidigt hemskickade, ofta redan dagen efter att du har gjort din beställning.


Rabatt på läkemedel hos Apoteket med aktuell rabattkod

En förkylning tenderar att gå igenom fyra olika faser: Värk och feber, halsont, snuva med nästäppa och hosta. Hos apoteket hittar du allt du behöver för att lindra dina symptom. Använd en gällande Apoteket rabattkod på det breda sortimentet av receptfria läkemedel för förkylning, snuva och feber. Det finns också gott om tips och information på hemsidan.


Under Förkylning och feber finns det specifika kategorier med produkter för Feber, Ont i Halsen, Snuva och nästäppa, Hosta, Förkylning hos barn, Lindra förkylning, Bihåleinflammation och Influensa. Dra nytta av din gällande Apoteket rabattkod på receptfria läkemedel som till exempel Alvedon, Otrivin, Treo, Nasin, Panodil, Nasoferm Pamol eller Voltaren.


Handla kosttillskott med gällande Apoteket rabattkod

För de som vill förebygga framtida sjukdomar finns det en avdelning med kosttillskott och näring, där man kan få billigare priser med en aktuell Apoteket erbjudandekod. Här finns det populära produkter som MittVal Kvinna – Kosttillskott, Apoteket Järn Tablett – Järn och C-vitamin, MittVal 55+ Kosttillskott, Berocca Performance Kosttillskott och Hårkontroll med Biotin, Koppar, Zink och Zelen. Bläddra runt i din egen takt och hitta de vitaminer och mineraler som just din kropp behöver.


Dedikerad kundtjänst och snabba leveranser

Apoteket levererar vanligtvis beställningar inom 1–2 dagar.

En beställning som kommer in på vardagar innan klockan 12 skickas samma dag. Frakt är helt kostnadsfritt. Här kan man betala med VISA (ej Electron), MasterCard, American Express, Diners, Internetbankerna Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB, Faktura eller Delbetalning.


Om du har frågor och funderingar angående sortimentet, e-legitimationer, frakt, leveranser, gällande erbjudandekod, betalningar eller något annat, så kan du finna mycket information i forumet på hemsidan. Där har de samlat ihop svar på de vanligaste frågorna. Det går även att kontakta kundtjänst via telefon eller live chatt, på vardagar mellan klockan 08.00 - 17.00.