Adlibris Rabattkod

5 erbjudanden | Mer om Adlibris

Senaste Adlibris rabattkod ger upp till 10% rabatt på beställningen. Upp till 70% rabatt på böcker i Adlibris fyndhörna. Adlibris, nordens största bokhandel, erbjuder över 8 miljoner titlar. Läs mer om Adlibris

Aktuella Adlibris rabattkoder November 2018

Fyndhörnan - upp till 70% rabattGiltig tills vidare.Gäller på massor av böcker och så långt lagret räcker!
Visa Erbjudande
Julklappspocket - 3 pocket för 129 krGiltig tills vidare.Gäller på alla pocket som visas när du öppnar denna länk. Villkor
Gäller på utvalda titlar. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Visa Erbjudande
Upp till 48% rabatt på årets adventskalendrarGiltig t.o.m. 1 jan. Villkor
Gäller så långt lagret räcker.
Visa Erbjudande
Faktaböcker för 99 kr/stGiltig tills vidare.Gäller på alla böcker som visas när du öppnar denna länk.
Visa Erbjudande
Fri frakt hos Adlibris vid köp över 149 krGiltig tills vidare.
Visa Erbjudande

Utgångna rabattkoder

11% rabatt vid köp över 399 krRabattkoden slutade gälla 11 nov.
SINGLESDAY
10% rabatt på hela kökssortimentet (kök & servering)Rabattkoden slutade gälla 14 okt.
SMARRIGT
15% rabatt på alla garnRabattkoden slutade gälla 31 aug.
GARN15
10% rabatt på all kurslitteraturRabattkoden slutade gälla 26 aug.
Kursstart
10% rabatt på hela din beställningRabattkoden slutade gälla 20 maj.
MAJFEST10

Om Adlibris

Det här är Sveriges största nätbokhandlare, med över 10 miljoner titlar i sortimentet. Här kan du använda din aktuella Adlibris rabattkod och få snabba leveranser. Navigeringen är enkel och smidig, vilket gör det behagligt att utforska de olika avdelningarna för Böcker, Papper & kontor, Garn & pyssel, Leksaker & spel och Student.


Varje månad dyker det upp i snitt 75’000 nya titlar och på webbutikens förstasida kan man se vilka böcker som är mest populära just nu, samt gällande nyheter, kampanjer och topplistan. Det går även att använda sin gällande Adlibris rabattkod på ett stort sortiment av garner, kontorstillbehör, sällskapsspel, med mera.


Bättre pris på böcker med gällande Adlibris rabattkod

Använd din aktuella rabattkod på böcker inom kategorier som Barnböcker, Biografier & Memoarer, Deckare, Djur & Natur, Ekonomi & Juridik, Familj & Hälsa, Filosofi & Religion, Konst & Musik, Kokböcker, Medicin eller Litteraturvetenskap. Här finns det mycket att välja på oavsett vilken typ av litteratur du är ute efter.


För de som behöver lite tips eller hjälp på traven, kan det vara en god idé att utforska sektionerna Aktuellt i Media, Redaktionen Tipsar, Utvalda Prisvinnande Böcker, English Bestsellers och Fyndhörnan.


Hitta populära nyheter med rabattkoder på Adlibris

Är du sugen på en ny bok du riktigt kan förlora dig i, som är så bra att du inte vill sluta läsa? Det är ett underbart sätt att spendera en lugn helg på. Navigera dig fram till populära nyheter genom att klicka på Böcker i huvudmenyn, och sedan Populära Nyheter i vänstra kolumnen. Du kan också välja en specifik kategori, till exempel Barnböcker, Pocket, Deckare eller Skönlitteratur. Om du hellre använder din gällande Adlibris rabattkod på populära e-böcker eller ljudböcker, är det också en möjlighet.


Köp rabatterat kontorsmaterial med aktuell Adlibris rabattkod

Det breda sortimentet på Adlibris inkluderar även kontorsmaterial, läsglasögon och till och med hemelektronik. Med väl organiserade sektioner som För Hemmakontoret, För Företagaren, För Studenten, Presentkort och Populära Varumärken kan man lätt finna det man söker, trots det stora utbudet. Om man vet vad man är ute efter kan man också använda sig av sökfältet, som alltid går att hitta högst upp på sidan, oavsett vilken avdelning man befinner sig i.


När man har en rabattkod kan det vara en god idé att passa på att köpa vardagsprylar som batterier, tejp och skrivblock, eftersom att det alltid går åt, både hemma och på jobbet.


Bra kundtjänst och miljövänlig frakt

Här får du gratis frakt när du gör beställningar, så länge beställningen har en total kostnad på minst 149 kronor. Standardfrakt tar 2–3 dagar, men det går också att få expressleverans för 25 kronor. Miljövänlig paketering och frakt prioriteras av Adlibris, som använder återvinningsbart emballage, tillverkat av återvunna fibrer. Allt fyllmaterial är också miljöanpassat och återvinningsbart.


Det finns ett FAQ där alla vanliga frågor och svar är samlade, men om du har några frågor eller funderingar utöver det, kan du kontakta kundtjänst via telefon eller e-post. Kundtjänst har öppet måndag-torsdag 08.00 – 19.00 och fredag 08.00 – 17.00. De strävar efter att besvara alla förfrågningar inom 24 timmar på vardagar.